• Prelone er en medicin, der indeholder det aktive stof prednison. Det er en type af kortikosteroid, som bruges til at behandle betændelsestilstande og allergiske reaktioner i kroppen. Prelone kan også anvendes til at behandle visse autoimmune sygdomme og kræftformer. Det virker ved at undertrykke immunsystemet og reducere inflammation i kroppen. Det fås som tabletter og bør kun tages efter anvisning fra en læge.
  kr 6.51
 • Acular er en medicin, der indeholder det aktive stof ketorolac trometamol. Det anvendes til behandling af smerte og inflammation i øjnene efter kirurgi eller skade. Acular virker ved at hæmme produktionen af prostaglandiner, som er ansvarlige for smerte og inflammation. Det er tilgængeligt som øjendråber.
  kr 217.34
 • Arava er en medicin, der anvendes til behandling af visse autoimmune sygdomme, såsom reumatoid arthritis. Det virker ved at hæmme visse enzymer i kroppen, der er involveret i betændelse og immunsystemets respons. Det kan tage flere uger at opnå fuld effekt, og det kan have bivirkninger, såsom kvalme, diarré og hovedpine. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger nøje og regelmæssigt overvåge leverfunktionen, da det kan påvirke leveren.
  kr 20.16
 • Arcoxia er en ikke-steroide antiinflammatorisk medicin, der bruges til at lindre smerter og betændelse i kroppen. Det virker ved at hæmme produktionen af visse kemikalier i kroppen, der forårsager betændelse. Arcoxia kan bruges til behandling af forskellige tilstande, herunder gigt, muskelsmerter og menstruationssmerter. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger og tage medicinen som ordineret.
  kr 14.44
 • Aristocort er en medicin, der indeholder triamcinolonacetonid som aktiv ingrediens. Det er en kortikosteroid, der anvendes til behandling af forskellige betændelseslidelser i kroppen, herunder hudirritationer, eksem, psoriasis og allergiske reaktioner. Aristocort virker ved at hæmme frigivelsen af inflammatoriske stoffer i kroppen, hvilket reducerer betændelse og hævelse. Det kan administreres som en creme, salve, lotion eller injektion, afhængigt af den specifikke tilstand, der skal behandles. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger nøje, da Aristocort kan have bivirkninger og interagere med andre lægemidler.
  kr 12.64
 • Asacol er en medicin, der anvendes til behandling af betændelse i tyktarmen, herunder ulcerøs colitis og Crohns sygdom. Det aktive stof i Asacol er mesalazin, som virker ved at reducere inflammationen i tarmen. Asacol fås som tabletter med forsinket frigivelse, der skal tages oralt.
  kr 10.56
 • Azulfidine er en medicin, der indeholder sulfasalazin som aktiv ingrediens. Den anvendes til behandling af inflammatoriske tarmsygdomme såsom Crohns sygdom og colitis ulcerosa. Azulfidine virker ved at reducere inflammation i tarmene og forbedre symptomer som mavesmerter, diarré og blødning.
  kr 9.33
 • Budecort er en inhaleret medicin, der indeholder budesonid, en steroid, der bruges til at reducere inflammation og hævelse i luftvejene. Det bruges primært til at behandle astma og kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL).
  kr 587.96
 • Canasa er en medicin, der anvendes til behandling af inflammatoriske tarmsygdomme, såsom ulcerøs colitis og proctitis. Den aktive ingrediens i Canasa er mesalazin, som virker ved at reducere inflammation i tarmen. Canasa administreres som en rektalsuspension og kan hjælpe med at lindre symptomer som diarré, mavesmerter og blødning fra endetarmen.
  kr 26.52
 • Celebrex er en ikke-steroide antiinflammatorisk medicin (NSAID), som anvendes til behandling af smerte og betændelse i kroppen. Det virker ved at hæmme produktionen af prostaglandiner, som er kemiske stoffer, der forårsager betændelse og smerte. Celebrex kan bruges til behandling af forskellige tilstande, herunder gigt, osteoarthritis, ankyloserende spondylitis og menstruationssmerter.
  kr 10.13
 • Colcrys er en medicin, der indeholder colchicin som aktiv ingrediens. Den bruges til behandling af gigtanfald og kan også bruges til at forebygge gigtanfald. Colcrys virker ved at hæmme betændelsesreaktioner i kroppen og reducere smerte og hævelse i leddene. Det er vigtigt at følge lægens instruktioner nøje, da for meget colchicin kan være giftigt.
  kr 7.24
 • Cortaid er en medicin, der indeholder det aktive stof hydrocortison. Det anvendes til at lindre kløe, inflammation og rødme forårsaget af hudirritationer såsom insektbid, solskoldning og eksem. Det virker ved at reducere inflammationen i huden og lindre symptomerne på irritation.
  kr 198.90
 • Daliresp er en medicin, der bruges til at behandle kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL). Det virker ved at reducere inflammation i lungerne og forbedre luftstrømmen. Det er normalt taget en gang om dagen som en pille.
  kr 17.56
 • Dexone er en medicin, der indeholder det aktive stof dexamethason. Det er en type af kortikosteroid, der bruges til at reducere inflammation og hævelse i kroppen. Dexone kan ordineres til behandling af en række tilstande, herunder allergiske reaktioner, astma, led- og muskelsmerter og autoimmune sygdomme. Det kan også bruges som en del af kemoterapi til at reducere bivirkninger.
  kr 7.55
 • Diprolene er en medicin, der indeholder betamethason, som er en stærk steroid. Det bruges til at behandle forskellige hudlidelser, herunder eksem, psoriasis og dermatitis. Diprolene virker ved at reducere inflammation og irritation i huden. Det gives normalt som en creme eller salve og skal kun bruges på det berørte område af huden.
  kr 124.72
 • Emflaza er en medicin, der anvendes til behandling af Duchennes muskeldystrofi, en sjælden arvelig sygdom, der påvirker musklerne og forårsager progressiv muskelsvaghed. Emflaza indeholder det aktive stof deflazacort og virker ved at reducere inflammation og hævelse i musklerne, hvilket kan forbedre muskelfunktionen og forsinke sygdommens progression.
  kr 9.70
 • Entocort-Ec er en medicin, der indeholder budesonid, som er en syntetisk steroid. Det bruges til at behandle inflammatoriske tarmsygdomme som Crohns sygdom og colitis ulcerosa. Entocort-Ec virker ved at reducere inflammationen i tarmene og lindre symptomer som mavesmerter, diarré og blødning.
  kr 19.28
 • Estrace er en receptpligtig medicin, der indeholder østradiol, en form for østrogen. Det bruges til at behandle symptomer på overgangsalderen, såsom vaginal tørhed, kløe og smerte under samleje. Det kan også bruges til at forebygge osteoporose hos kvinder efter overgangsalderen. Estrace fås som tabletter eller vaginal creme.
  kr 13.58
 • Fastum-Gel er en medicin, der anvendes til at lindre smerter og betændelse i muskler og led. Den indeholder den aktive ingrediens ketoprofen, som tilhører gruppen af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID'er). Fastum-Gel påføres direkte på det smertefulde område og absorberes hurtigt i huden for at give hurtig lindring.
  kr 198.90
 • Feldene er en ikke-steroide antiinflammatorisk medicin (NSAID), der anvendes til behandling af smerte og inflammation forårsaget af forskellige tilstande såsom arthritis. Det virker ved at hæmme produktionen af prostaglandiner, som er ansvarlige for smerte og inflammation. Feldene kan tages som en tablet eller en gel, og bør tages efter anbefaling fra en læge.
  kr 9.21
 • Flarex er en medicin, der indeholder det aktive stof fluorometholon. Det er en type steroid, der bruges til at behandle betændelse og hævelse i øjet. Det kan anvendes til behandling af forskellige øjenlidelser, herunder allergisk konjunktivitis og iritis. Flarex kan kun fås på recept fra en læge.
  kr 260.80
 • Florinef er en medicin, der indeholder det aktive stof fludrocortisonacetat. Det bruges til at behandle tilstande, hvor kroppen ikke producerer tilstrækkeligt med hormonet aldosteron, som er ansvarlig for at regulere salt- og væskebalancen i kroppen. Florinef hjælper med at øge mængden af aldosteron i kroppen og kan også bruges til at behandle lavt blodtryk.
  kr 14.49
 • Fusiderm-B er en medicin, der indeholder fusidinsyre og betamethason. Det bruges til behandling af hudinfektioner og betændelsestilstande, såsom eksem og psoriasis. Fusidinsyren virker ved at bekæmpe bakterier, mens betamethason reducerer inflammation og kløe. Fusiderm-B er tilgængelig som en salve eller creme til påføring på huden. Det er kun til receptpligtig brug og bør kun anvendes under vejledning af en læge.
  kr 132.59
 • Ilosone er et antibiotikum, der indeholder det aktive stof erythromycin. Det bruges til behandling af forskellige infektioner forårsaget af bakterier, herunder luftvejsinfektioner, hudinfektioner og seksuelt overførte sygdomme. Det virker ved at hæmme bakteriernes vækst og spredning.
  kr 8.57
 • Indocin er et ikke-steroidt antiinflammatorisk lægemiddel (NSAID), der bruges til at lindre smerter og betændelse forårsaget af forskellige tilstande såsom gigt, bursitis og tendinitis. Det virker ved at hæmme produktionen af visse kemikalier i kroppen, der forårsager smerte og betændelse. Indocin kan tages som en tablet eller kapsel, og det er normalt tilgængeligt på recept fra en læge.
  kr 6.63
 • Indocin-Sr er en medicin, der indeholder det aktive stof indometacin. Det tilhører en gruppe af lægemidler kaldet nonsteroidale antiinflammatoriske lægemidler (NSAID'er), som bruges til at lindre smerter og betændelse i kroppen. Indocin-Sr er en langtidsvirkende form af indometacin og bruges til behandling af kroniske smerter og betændelser.
  kr 14.14
 • Lodine er en ikke-steroid anti-inflammatorisk medicin (NSAID), som bruges til at lindre smerte og betændelse forårsaget af forskellige tilstande, såsom gigt og muskelskader. Det virker ved at hæmme produktionen af prostaglandiner, som er kemikalier i kroppen, der forårsager smerte og betændelse. Lodine kan tages som en tablet eller kapsel og bør tages med mad eller mælk for at reducere risikoen for bivirkninger på maven. Det er vigtigt at følge doseringsanvisningerne fra din læge og ikke tage mere end den anbefalede dosis.
  kr 9.58
 • Lotemax er en medicin, der indeholder den aktive ingrediens loteprednol etabonat. Det er et steroid, der anvendes til behandling af betændelse og hævelse i øjnene. Det kan bruges til behandling af en række øjenlidelser, herunder konjunktivitis, keratitis og uveitis. Lotemax kan kun købes på recept fra en læge.
  kr 198.91
 • Medrol-Active er en medicin, der indeholder det aktive stof methylprednisolon. Det er en type kortikosteroid, som bruges til at behandle en række inflammatoriske tilstande, herunder allergier, astma, led- og muskelsmerter, hudsygdomme og autoimmune lidelser. Det virker ved at reducere inflammation og hævelse i kroppen. Medrol-Active fås som tabletter og injektioner.
  kr 7.86
 • Melatonin er et hormon, som naturligt produceres i kroppen og hjælper med at regulere døgnrytmen. Det kan også tages som et supplement for at hjælpe med at regulere søvncyklusser og forbedre søvnkvaliteten.
  kr 6.02
 • Mobic er et lægemiddel, der indeholder den aktive ingrediens meloxicam. Det tilhører en gruppe af lægemidler kaldet non-steroide antiinflammatoriske midler (NSAID'er), der bruges til at lindre smerter og betændelse i kroppen. Mobic virker ved at hæmme produktionen af prostaglandiner, som er kemiske stoffer, der forårsager smerte og betændelse. Det bruges til behandling af forskellige tilstande, herunder slidgigt, reumatoid arthritis og ankyloserende spondylitis.
  kr 8.47
 • Motrin er et ikke-steroide antiinflammatorisk lægemiddel (NSAID), som anvendes til at lindre smerte, inflammation og feber. Det aktive stof i Motrin er ibuprofen, som virker ved at hæmme produktionen af prostaglandiner, der forårsager smerte og inflammation. Motrin kan bruges til behandling af forskellige tilstande, herunder hovedpine, tandpine, menstruationssmerter, muskelsmerter, ledssmerter og gigt. Det fås som tabletter, kapsler, flydende suspension og rektal suppositorier.
  kr 6.63
 • Naprosyn er en medicin, der indeholder det aktive stof naproxen. Det er en non-steroide antiinflammatorisk medicin (NSAID), som bruges til at lindre smerter, betændelse og hævelse forårsaget af forskellige tilstande, såsom gigt, menstruationssmerter, muskuloskeletale skader og andre inflammatoriske tilstande. Naprosyn virker ved at hæmme produktionen af visse kemikalier i kroppen, som forårsager betændelse og smerter. Det er tilgængeligt som tabletter, og doseringen vil afhænge af den specifikke tilstand og patientens individuelle behov.
  kr 6.32
 • Orahelp er en medicin, der anvendes til midlertidigt at lindre smerte og ubehag i munden og tandkødet. Den aktive ingrediens i Orahelp er benzocain, som virker som en lokalbedøvelse. Orahelp fås som en gel eller spray og påføres direkte på det berørte område i munden. Det er vigtigt at følge doseringsanvisningerne og ikke bruge medicinen i længere tid end anbefalet.
  kr 167.95
 • Orapred (prednisolone) syrup contains prednisolone which is a glucocorticoid. Glucocorticoids are adrenocortical steroids, both naturally occurring and synthetic, which are readily absorbed from the gastrointestinal tract. Prednisolone Syrup is indicated in the following conditions: endocrine, rheumatic, hematologic disorders; allergic and edematous states; collagen, dermatologic, ophthalmic, respiratory, gastrointestinal and neoplastic diseases; tuberculous meningitis with subarachnoid block or impending block used concurrently with appropriate anti-tuberculous chemotherapy.
  kr 154.69
 • Orapred-Dispersible er en medicin, der indeholder det aktive stof prednisolon. Det er en type steroid, der bruges til at behandle betændelsestilstande, allergiske reaktioner og autoimmune sygdomme. Orapred-Dispersible kommer i form af en tablet, der opløses i vand, og er særligt velegnet til børn og personer, der har svært ved at sluge piller.
  kr 6.02
 • Orapred-Oral-Drops er en receptpligtig medicin, der indeholder det aktive stof prednisolon. Det bruges til at behandle betændelsestilstande i kroppen, herunder astma, allergier og hudsygdomme. Det er tilgængeligt som en oral opløsning og doseres efter lægens anvisning. Orapred-Oral-Drops bør kun tages under lægeligt tilsyn og kan have bivirkninger, herunder øget risiko for infektioner, blodpropper og knogletab.
  kr 154.69
 • Pentasa er en medicin, der anvendes til behandling af inflammatoriske tarmsygdomme, såsom Crohns sygdom og colitis ulcerosa. Det aktive stof i Pentasa er mesalazin, som virker ved at reducere inflammationen i tarmen. Pentasa gives som en oral tablet eller som en rektal suppositorie eller enemas.
  kr 10.56
 • Ponstel er et lægemiddel, der indeholder den aktive ingrediens mefenaminsyre. Det bruges til at lindre smerter og betændelse i kroppen, såsom menstruationssmerter, hovedpine og tandpine. Det virker ved at hæmme produktionen af prostaglandiner, som er kemikalier i kroppen, der forårsager smerte og betændelse. Ponstel fås som tabletter og kapsler, og det bør kun tages efter anvisning fra en læge eller apotekspersonale.
  kr 9.78
 • Pred-Forte er en medicin, der indeholder det aktive stof prednisolonacetat. Det er en kortikosteroid, der bruges til behandling af betændelse i øjet, såsom allergisk konjunktivitis, iritis, uveitis og postoperativ inflammation. Det virker ved at reducere inflammation og hævelse i øjet. Pred-Forte fås som øjendråber og skal bruges efter anvisning fra en læge.
  kr 123.74
 • Qvar er en inhalator, der indeholder budesonid, som er en type steroid medicin. Det bruges til at behandle astma ved at reducere inflammation i lungerne og forbedre vejrtrækningen.
  kr 649.85
 • Rhinocort er en receptpligtig medicin, der indeholder budesonid som aktiv ingrediens. Det er en nasal spray, der bruges til behandling af symptomer på allergisk rhinitis, herunder næsestop, nysen, kløe og løbende næse. Budesonid virker ved at reducere inflammation i næseslimhinden, hvilket lindrer symptomerne på allergisk rhinitis.
  kr 397.85
 • Symbicort er en medicin, der anvendes til behandling af astma og kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL). Det indeholder en kombination af budesonid og formoterol, som virker ved at reducere inflammation og udvide luftvejene for at forbedre vejrtrækningen.
  kr 471.50
 • Synalar er en medicin, der indeholder det aktive stof fluocinolonacetonid. Det er en stærk kortikosteroid, der anvendes til behandling af hudlidelse såsom eksem, psoriasis og dermatitis. Synalar lindrer betændelse og kløe og hjælper med at reducere hævelse og rødme i huden. Det fås som en salve, creme eller lotion og skal kun bruges efter anvisning fra en læge.
  kr 198.90
 • Temovate er et lægemiddel, der indeholder clobetasolpropionat som aktiv ingrediens. Det er en stærk kortikosteroid, der anvendes til behandling af forskellige hudlidelser, herunder eksem, psoriasis og dermatitis. Temovate virker ved at reducere inflammation og hævelse i huden, hvilket lindrer symptomerne på disse lidelser. Det er kun tilgængeligt på recept og bør kun bruges under vejledning af en læge.
  kr 165.75
 • Toradol er en ikke-steroide antiinflammatorisk medicin (NSAID), som bruges til at lindre moderat til svær smerte. Det virker ved at hæmme produktionen af prostaglandiner, som er ansvarlige for smerte og betændelse i kroppen. Toradol er normalt kun tilgængelig på recept fra en læge.
  kr 9.33
 • Ultravate er en medicin, der indeholder betamethasondipropionat og bruges til behandling af hudlidelse såsom eksem, psoriasis og dermatitis. Det virker ved at reducere betændelse og hævelse i huden. Ultravate fås som en salve, creme eller lotion, og bør kun anvendes efter anvisning fra en læge.
  kr 408.89
 • Voltaren er en ikke-steroide antiinflammatorisk medicin (NSAID), der anvendes til at lindre smerter og betændelse i kroppen. Det aktive stof i Voltaren er diclofenac, som virker ved at hæmme produktionen af visse kemikalier i kroppen, der forårsager smerter og betændelse. Voltaren kan bruges til behandling af en række tilstande, herunder muskelsmerter, leddegigt, gigt og menstruationssmerter. Det kan tages som tabletter, gel eller plaster.
  kr 5.46
 • Voltaren-Gel er en medicin, der indeholder diclofenac, som er en ikke-steroide antiinflammatorisk medicin (NSAID). Det bruges til at lindre smerter og betændelse i muskler, led og sener. Voltaren-Gel påføres direkte på det smertefulde område og absorberes hurtigt i huden. Det er kun til udvendig brug og bør ikke indtages.
  kr 216.59
 • Xylocaine er en lokalbedøvende medicin, der indeholder det aktive stof lidocain. Det bruges til at reducere smerte og ubehag under medicinske procedurer, såsom injektioner eller mindre kirurgiske indgreb. Xylocaine virker ved at blokere nerveimpulser i det område, hvor medicinen påføres.
  kr 110.49

Hvorfor skal man vælge generiske lægemidler?

En af de vigtigste fordele ved generiske produkter er deres overkommelige pris i forhold til originalen. Producenter af disse produkter i Danmark behøver ikke at investere store summer penge i forskning og udvikling. I stedet bruger de en bevist formel til at producere medicinen. Derudover er udstyret, der bruges til at fremstille generiske produkter, ofte lige så godt som udstyret, der bruges af den oprindelige udvikler. Som et resultat kan forbrugerne forvente en høj kvalitet medicin, der er næsten umulig at skelne fra den originale medicin.

"Jeg er meget tilfreds med SundhedsApoteket. Jeg har bestilt min medicin derfra i flere måneder nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Leveringen er hurtig, og priserne er konkurrencedygtige. Jeg bor i Aarhus, og jeg vil helt sikkert fortsætte med at bestille min medicin fra SundhedsApoteket."

Mette, Aarhus

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et par år nu, og jeg er meget glad for deres service. Jeg bor i Odense, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra allergimedicin til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anders, Odense

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i nogle måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i København, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra astmamedicin til antibiotika, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Maria, København

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et år nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Jeg bor i Aalborg, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra blodtryksmedicin til antidepressiva, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Lars, Aalborg

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i flere måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i Esbjerg, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra øjendråber til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anne, Esbjerg
Ved at besøge vores website accepterer du automatisk opbevaring og behandling af dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores Fortrolighedspolitik.