• Aciphex er et receptpligtigt lægemiddel, der indeholder rabeprazol som aktiv ingrediens. Det tilhører en gruppe af lægemidler kaldet protonpumpehæmmere, der reducerer mængden af syre i mavesækken. Aciphex bruges til behandling af gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) og andre tilstande, hvor overskydende mavesyre kan forårsage skade på spiserøret.
  kr 8.78
 • Acofide er en medicin, der anvendes til behandling af symptomer på irriteret tyktarm, herunder mavesmerter, oppustethed og ændringer i afføringsvaner. Det aktive stof i Acofide kaldes acotiamid og virker ved at øge muskeltonen i tarmen og mindske følsomheden over for smerte. Acofide bør tages som foreskrevet af en læge og kan have bivirkninger, herunder hovedpine, kvalme og diarré.
  kr 39.79
 • Asacol er en medicin, der anvendes til behandling af betændelse i tyktarmen, herunder ulcerøs colitis og Crohns sygdom. Det aktive stof i Asacol er mesalazin, som virker ved at reducere inflammationen i tarmen. Asacol fås som tabletter med forsinket frigivelse, der skal tages oralt.
  kr 10.56
 • Buscopan er en medicin, der anvendes til at behandle kramper og spasmer i mave-tarmkanalen. Det virker ved at slappe af i musklerne i tarmene og lindre smerter og ubehag i maven.
  kr 9.95
 • Canasa er en medicin, der anvendes til behandling af inflammatoriske tarmsygdomme, såsom ulcerøs colitis og proctitis. Den aktive ingrediens i Canasa er mesalazin, som virker ved at reducere inflammation i tarmen. Canasa administreres som en rektalsuspension og kan hjælpe med at lindre symptomer som diarré, mavesmerter og blødning fra endetarmen.
  kr 26.52
 • Carafate er en medicin, der anvendes til behandling af mavesår og sår på tolvfingertarmen. Det virker ved at danne en beskyttende belægning på såret, som hjælper med at lindre smerter og fremme heling. Carafate tages normalt 4 gange om dagen, en time før måltiderne. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger og ikke stoppe behandlingen uden at tale med lægen først.
  kr 7.61
 • Celebrex er en ikke-steroide antiinflammatorisk medicin (NSAID), som anvendes til behandling af smerte og betændelse i kroppen. Det virker ved at hæmme produktionen af prostaglandiner, som er kemiske stoffer, der forårsager betændelse og smerte. Celebrex kan bruges til behandling af forskellige tilstande, herunder gigt, osteoarthritis, ankyloserende spondylitis og menstruationssmerter.
  kr 10.13
 • Celol er en medicin, der indeholder et kombineret antihypertensivt middel kaldet metoprolol og hydrochlorothiazid. Det bruges til behandling af forhøjet blodtryk (hypertension) og hjertesvigt. Metoprolol virker ved at nedsætte hjertefrekvensen og blodtrykket, mens hydrochlorothiazid hjælper med at fjerne overskydende salt og vand fra kroppen. Celol kan også hjælpe med at reducere risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde.
  kr 5.16
 • Cheerio-Fluorid er en medicin, der indeholder fluorid og anvendes til at forebygge karies og styrke tænderne.
  kr 265.23
 • Colofac er en medicin, der anvendes til behandling af symptomer på irritabel tyktarm, herunder mavesmerter, oppustethed og diarré eller forstoppelse. Det virker ved at afslappe musklerne i tarmene og reducere spasmer. Colofac indeholder det aktive stof mebeverin.
  kr 13.88
 • Creon er et lægemiddel, der indeholder enzymer, som hjælper med at nedbryde mad i tarmene hos personer, der har problemer med at producere disse enzymer naturligt. Det bruges til behandling af kronisk pancreatitis, cystisk fibrose og andre tilstande, der påvirker bugspytkirtlen og fordøjelsessystemet. Creon kan hjælpe med at forbedre fordøjelsen og optagelsen af næringsstoffer fra maden. Det er tilgængeligt som kapsler eller tabletter og skal tages med hvert måltid.
  kr 32.54
 • Cytotec er en medicin, der indeholder det aktive stof misoprostol. Det bruges til at forebygge mavesår forårsaget af langvarig brug af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAIDs) og til at inducere fødsel. Cytotec fungerer ved at beskytte maveslimhinden og øge livmoderkontraktionerne.
  kr 12.22
 • Dramamine er et lægemiddel, der bruges til at forebygge og behandle kvalme, opkastning og svimmelhed forårsaget af køresyge, søsyge og luftsyge. Det aktive stof i Dramamine er dimenhydrinat, som virker ved at påvirke hjernen og nedsætte følelsen af kvalme og svimmelhed.
  kr 7.74
 • Dulcolax er et afføringsmiddel, der virker ved at stimulere tarmbevægelserne og gøre afføringen lettere at passere. Det er en tablet, der tages oralt og normalt virker inden for 6-12 timer.
  kr 6.63
 • Imodium er et lægemiddel, der anvendes til behandling af diarré. Det indeholder det aktive stof loperamid, som virker ved at bremse tarmbevægelserne og mindske mængden af afføring. Imodium kan købes uden recept på apoteker og er effektivt til at lindre symptomer på akut diarré. Det bør dog kun tages i kortere perioder og under lægeligt tilsyn, da det kan have bivirkninger og ikke er egnet til alle patienter.
  kr 6.02
 • Melatonin er et hormon, som naturligt produceres i kroppen og hjælper med at regulere døgnrytmen. Det kan også tages som et supplement for at hjælpe med at regulere søvncyklusser og forbedre søvnkvaliteten.
  kr 6.02
 • Miralax er en medicin, som anvendes til behandling af forstoppelse. Det virker som et afføringsmiddel ved at øge vandindholdet i tarmene, hvilket gør afføringen blødere og lettere at passere.
  kr 326.00
 • Motegrity er en medicin, der bruges til behandling af kronisk forstoppelse hos voksne. Det aktive stof i medicinen er prucaloprid, som virker ved at stimulere tarmbevægelserne og øge tarmens evne til at tømme sig selv. Motegrity bør kun tages efter anbefaling fra en læge og kan have bivirkninger, såsom kvalme, hovedpine og mavesmerter.
  kr 19.65
 • Motilium er en medicin, der indeholder det aktive stof domperidon. Det bruges til at behandle symptomer på kvalme og opkastning, samt til at regulere fordøjelsessystemet ved at øge tarmbevægelserne.
  kr 7.82
 • Nexium er en medicin, der anvendes til behandling af mavesår, refluxsygdom og andre tilstande, der involverer overskydende mavesyre. Det virker ved at hæmme produktionen af mavesyre og kan tages som en pille eller en oral suspension. Det aktive stof i Nexium kaldes esomeprazol.
  kr 6.45
 • Alfacalcidol er en aktiv metabolit af vitamin D, som udfører vigtige funktioner, der består i regulering af calciumbalancen og knoglemetabolismen. Alfacalcidol er analog med vitamin D-hormon, som aktiviseres af enzyme 25-hydroxylase i leveren til D-hormonens systemiske og - i osteoblaster - lokale virkninger. Det har en unik struktur af pleiotropiske effekter på f.eks. tarmen, knogler, pararthyroider, muskler og hjerne. Alfacalcidol er bedre end almindelig vitamin D (cholecalciferol), fordi den endelige aktivering af sidstnævnte justeres af en negativ tilbagekobling. Selv om alfacalcidol er meget anvendt til behandling af osteoporose, er dets virkningsmekanisme i knogle ikke forstået fuldt ud. Alfacalcidol stimulerer calciums (Ca) absorption i tarmen, øger Ca-udskillelse fra urinen og Ca-niveauer i serum, samt undertrykker sekretion af parathyroideahormon (PTH).
  kr 10.56
 • Orahelp er en medicin, der anvendes til midlertidigt at lindre smerte og ubehag i munden og tandkødet. Den aktive ingrediens i Orahelp er benzocain, som virker som en lokalbedøvelse. Orahelp fås som en gel eller spray og påføres direkte på det berørte område i munden. Det er vigtigt at følge doseringsanvisningerne og ikke bruge medicinen i længere tid end anbefalet.
  kr 167.95
 • Ovol er en medicin, der bruges til at lindre oppustethed, flatulens og luft i maven. Det virker ved at nedbryde gasbobler i maven og tarmene, hvilket gør det lettere at passere luft og afføring. Ovol er tilgængelig som en oral suspension eller tablet og kan købes uden recept.
  kr 154.69
 • Pepcid er en medicin, der anvendes til behandling af mavesår, reflux og andre mave-tarmproblemer. Det virker ved at reducere mængden af syre i maven. Pepcid tilhører en gruppe af lægemidler, der kaldes H2-blokkere.
  kr 8.42
 • Prevacid er en medicin, der anvendes til behandling af mavesår, refluksøsofagitis og andre tilstande, hvor der er for meget mavesyre. Det virker ved at hæmme produktionen af syre i mavesækken.
  kr 9.03
 • Prilosec er en medicin, der anvendes til behandling af mavesår, gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overskydende mavesyre. Prilosec virker ved at hæmme produktionen af mavesyre og kan også anvendes til at forebygge mavesår og GERD.
  kr 9.21
 • Protonix er en medicin, der anvendes til behandling af mavesår, gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) og andre tilstande, der involverer overskydende mavesyre. Det virker ved at hæmme produktionen af syre i maven.
  kr 8.72
 • Reglan er en medicin, der indeholder det aktive stof metoclopramid. Det anvendes til behandling af symptomer på kvalme, opkastning, mavesmerter og fordøjelsesbesvær. Reglan virker ved at øge bevægelsen af mad gennem fordøjelsessystemet og mindske følelsen af kvalme. Det er kun tilgængeligt på recept fra en læge.
  kr 5.59
 • Valproat er en medicin, der anvendes til behandling af epilepsi og bipolar lidelse. Det virker ved at stabilisere elektrisk aktivitet i hjernen og kan reducere hyppigheden og sværhedsgraden af anfald. Valproat kan også bruges til at behandle migræne og andre neurologiske lidelser.
  kr 13.26
 • Zantac er en medicin, der indeholder det aktive stof ranitidin. Det bruges til at behandle mavesår, refluxsygdom og andre mave-tarmsygdomme ved at reducere mængden af syre, som mavesækken producerer.
  kr 5.65
 • Zofran er en medicin, der bruges til at forebygge kvalme og opkastning, som kan opstå efter kemoterapi eller operation. Det aktive stof i Zofran hedder ondansetron og virker ved at hæmme virkningen af visse kemikalier i hjernen, der kan forårsage kvalme og opkastning. Zofran er tilgængelig som tabletter, smeltetabletter og injektionsvæske.
  kr 19.86

Hvorfor skal man vælge generiske lægemidler?

En af de vigtigste fordele ved generiske produkter er deres overkommelige pris i forhold til originalen. Producenter af disse produkter i Danmark behøver ikke at investere store summer penge i forskning og udvikling. I stedet bruger de en bevist formel til at producere medicinen. Derudover er udstyret, der bruges til at fremstille generiske produkter, ofte lige så godt som udstyret, der bruges af den oprindelige udvikler. Som et resultat kan forbrugerne forvente en høj kvalitet medicin, der er næsten umulig at skelne fra den originale medicin.

"Jeg er meget tilfreds med SundhedsApoteket. Jeg har bestilt min medicin derfra i flere måneder nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Leveringen er hurtig, og priserne er konkurrencedygtige. Jeg bor i Aarhus, og jeg vil helt sikkert fortsætte med at bestille min medicin fra SundhedsApoteket."

Mette, Aarhus

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et par år nu, og jeg er meget glad for deres service. Jeg bor i Odense, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra allergimedicin til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anders, Odense

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i nogle måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i København, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra astmamedicin til antibiotika, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Maria, København

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et år nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Jeg bor i Aalborg, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra blodtryksmedicin til antidepressiva, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Lars, Aalborg

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i flere måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i Esbjerg, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra øjendråber til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anne, Esbjerg
Ved at besøge vores website accepterer du automatisk opbevaring og behandling af dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores Fortrolighedspolitik.