• Clomid er en medicin, der anvendes til behandling af infertilitet hos kvinder ved at stimulere ægløsning. Det aktive stof i Clomid er clomifen citrat, som virker ved at blokere østrogenreceptorer i hjernen, hvilket øger produktionen af follikelstimulerende hormon (FSH) og luteiniserende hormon (LH), der er nødvendige for at fremme ægløsning. Clomid tages som en pille og kan have bivirkninger som kvalme, hovedpine og humørsvingninger. Det er vigtigt at konsultere en læge, før man tager Clomid.
  kr 6.91
 • Addyi er en medicin, der anvendes til behandling af nedsat sexlyst hos kvinder, også kendt som hypoaktiv seksuel lystforstyrrelse. Det aktive stof i Addyi er flibanserin, som fungerer ved at påvirke kemikalier i hjernen, der er ansvarlige for seksuel lyst. Det skal tages dagligt og kan tage op til fire uger at have en mærkbar effekt. Det er kun tilgængeligt på recept fra en læge.
  kr 76.95
 • Vaniqa er en medicin til behandling af uønsket hårvækst i ansigtet hos kvinder. Den aktive ingrediens i Vaniqa er eflornithin, som hæmmer hårvæksten ved at blokere et enzym kaldet ornithindecarboxylase. Vaniqa påføres direkte på huden og bør anvendes to gange dagligt. Det kan tage op til otte uger at se en reduktion i hårvæksten.
  kr 844.16
 • Advil-Dual-Action er en smertestillende medicin, der indeholder ibuprofen og paracetamol. Det bruges til at lindre smerter, herunder hovedpine, tandpine, menstruationssmerter og muskelsmerter. Det virker ved at hæmme produktionen af prostaglandiner, som er ansvarlige for smerter og inflammation i kroppen. Det er vigtigt at følge doseringsanvisningerne og rådføre sig med en læge, hvis der opstår bivirkninger eller hvis man tager andre medicin.
  kr 10.08
 • Alesse er en kombineret hormonel præventionspille, der indeholder østrogen og gestagen. Det bruges til at forhindre graviditet ved at hæmme ægløsning og ændre livmoderens slimhinde for at forhindre implantation af et befrugtet æg.
  kr 14.85
 • Arimidex er en medicin, der anvendes til behandling af hormonreceptor-positiv brystkræft hos kvinder efter overgangsalderen. Det virker ved at hæmme produktionen af østrogen i kroppen.
  kr 40.42
 • Aromasin er en medicin, der indeholder den aktive ingrediens exemestan. Det bruges til behandling af brystkræft hos kvinder efter overgangsalderen. Aromasin virker ved at hæmme produktionen af østrogen i kroppen, hvilket kan bremse væksten af kræftceller.
  kr 49.49
 • Aygestin er en medicin, der anvendes til behandling af uregelmæssige menstruationscyklusser og livmoderblødning. Det er en type progesteron, der hjælper med at regulere hormonbalancen i kroppen. Aygestin kan også bruges til at forhindre endometriose og reducere symptomerne på fibromer.
  kr 10.98
 • Buscopan er en medicin, der anvendes til at behandle kramper og spasmer i mave-tarmkanalen. Det virker ved at slappe af i musklerne i tarmene og lindre smerter og ubehag i maven.
  kr 10.08
 • Calcibrook-Forte er en medicin, der indeholder en kombination af calcium og vitamin D3. Det bruges til at behandle og forebygge knoglesygdomme såsom osteoporose og knogleskørhed.
  kr 5.04
 • Celebrex er en ikke-steroide antiinflammatorisk medicin (NSAID), som anvendes til behandling af smerte og betændelse i kroppen. Det virker ved at hæmme produktionen af prostaglandiner, som er kemiske stoffer, der forårsager betændelse og smerte. Celebrex kan bruges til behandling af forskellige tilstande, herunder gigt, osteoarthritis, ankyloserende spondylitis og menstruationssmerter.
  kr 10.27
 • Cenforce-Fm er en medicin, der anvendes til behandling af erektil dysfunktion og for tidlig sædafgang hos mænd. Det aktive stof i Cenforce-Fm er sildenafil og fluoxetin, som virker ved at øge blodgennemstrømningen til penis og forsinke ejakulationen. Det bør kun tages efter konsultation med en læge og i overensstemmelse med de anbefalede doseringsinstruktioner.
  kr 19.92
 • Cycrin er et lægemiddel, der indeholder syntetisk progesteron og bruges til at behandle forskellige gynækologiske lidelser, såsom uregelmæssig menstruation, endometriose og visse former for kræft i livmoderen.
  kr 14.34
 • Danocrine er en medicin, der anvendes til behandling af endometriose og fibrocystisk brystsygdom. Det virker ved at hæmme produktionen af visse hormoner i kroppen og kan også anvendes til at behandle hævelse i ansigtet og halsen forårsaget af angioødem.
  kr 16.68
 • Desogen er en kombinationspræventionspille, der indeholder de aktive ingredienser desogestrel og etinylestradiol. Det anvendes til at forhindre graviditet ved at hæmme ægløsning og ændre livmoderhalsens slim. Desogen kan også anvendes til behandling af acne og uregelmæssige menstruationer. Det skal tages dagligt på samme tidspunkt hver dag for at opnå den bedste effekt.
  kr 15.83
 • Diane-35 er en kombineret p-pille, som indeholder hormonerne ethinylestradiol og cyproteronacetat. Den anvendes primært til behandling af acne og hirsutisme hos kvinder, men kan også bruges som prævention. Diane-35 fungerer ved at hæmme ægløsning og regulere hormonproduktionen. Det er vigtigt at bemærke, at Diane-35 kan have alvorlige bivirkninger, herunder blodpropper og leverproblemer, og bør kun tages efter konsultation med en læge.
  kr 17.77
 • Diclegis er en receptpligtig medicin, der anvendes til behandling af kvalme og opkastning under graviditet. Det indeholder en kombination af doxylamin og pyridoxin, som virker ved at reducere aktiviteten af ​​bestemte kemikalier i hjernen, der kan forårsage kvalme og opkastning.
  kr 26.65
 • Dostinex er en medicin, der indeholder det aktive stof cabergolin. Det bruges til behandling af hyperprolaktinæmi, en tilstand hvor kroppen producerer for meget af hormonet prolaktin. Dostinex virker ved at hæmme produktionen af prolaktin, og kan også anvendes til behandling af Parkinsons sygdom.
  kr 126.27
 • Dydrogesterone er en syntetisk progesteron-lignende forbindelse, der anvendes som en hormonbehandling til at regulere menstruationscyklussen og behandle visse gynækologiske tilstande. Det hjælper med at opretholde en sund livmoderforing og kan også bruges til at støtte en graviditet.
  kr 59.77
 • Emla er en receptpligtig medicin, der indeholder de aktive ingredienser lidocain og prilocain. Det anvendes til at bedøve huden før mindre kirurgiske indgreb, som f.eks. nåleindføring eller fjernelse af hudlæsioner. Emla påføres som en creme på huden og virker ved at blokere smertesignalerne fra nerverne i huden.
  kr 330.55
 • Estrace er en receptpligtig medicin, der indeholder østradiol, en form for østrogen. Det bruges til at behandle symptomer på overgangsalderen, såsom vaginal tørhed, kløe og smerte under samleje. Det kan også bruges til at forebygge osteoporose hos kvinder efter overgangsalderen. Estrace fås som tabletter eller vaginal creme.
  kr 13.77
 • Evista er en medicin, der indeholder det aktive stof raloxifen. Det bruges til behandling af osteoporose hos postmenopausale kvinder og til at reducere risikoen for brystkræft hos kvinder med høj risiko for sygdommen. Raloxifen virker ved at øge knoglemassen og reducere risikoen for knoglebrud. Det fungerer også som en østrogenreceptoragonist og antagonist, hvilket betyder, at det kan reducere risikoen for brystkræft ved at blokere østrogenreceptorer i brystvæv.
  kr 13.45
 • Female-Cialis er en medicin, der indeholder tadalafil som aktiv ingrediens. Det bruges til at behandle seksuel dysfunktion hos kvinder ved at øge blodgennemstrømningen til kønsorganerne og forbedre seksuel ophidselse. Det kan også bruges til at behandle symptomer på overaktiv blære. Det skal tages som anvist af en læge og bør ikke tages af personer under 18 år eller af personer med visse sundhedsmæssige tilstande.
  kr 13.45
 • Femara er en medicin, der indeholder den aktive ingrediens letrozol. Det anvendes til behandling af brystkræft hos kvinder efter overgangsalderen. Femara virker ved at hæmme produktionen af østrogen, som kan stimulere væksten af visse typer af brystkræft.
  kr 10.71
 • Femilon er en kombinationspille til prævention, der indeholder de aktive stoffer desogestrel og ethinylestradiol. Den virker ved at hæmme ægløsning og gøre livmoderslimhinden mindre modtagelig for implantation af et befrugtet æg. Femilon bruges også til behandling af uregelmæssig menstruation og endometriose.
  kr 14.14
 • Ferrogen-Xt er en medicin, der indeholder jern og folinsyre. Det bruges til at behandle jernmangelanæmi og til at forebygge folinsyremangel hos gravide kvinder.
  kr 5.85
 • Fortical er en medicin, der indeholder det aktive stof calcitonin. Det bruges til behandling af osteoporose og til at lindre smerter forårsaget af knoglesygdomme. Calcitonin hjælper med at regulere calciumniveauet i kroppen og kan også have en antiinflammatorisk virkning. Fortical administreres som en næsespray.
  kr 1397.02
 • Gyne-Lotrimin er en medicin, der indeholder stoffet clotrimazol. Det bruges til behandling af svampeinfektioner i skeden.
  kr 138.18
 • Melatonin er et hormon, som naturligt produceres i kroppen og hjælper med at regulere døgnrytmen. Det kan også tages som et supplement for at hjælpe med at regulere søvncyklusser og forbedre søvnkvaliteten.
  kr 6.10
 • Minesse er en kombineret p-pille, der indeholder hormonerne gestagen og østrogen. Den bruges til at forhindre graviditet og kan også have andre fordele, såsom at reducere sværhedsgraden af menstruationssmerter og regulere menstruationscyklussen.
  kr 13.47
 • Nolvadex er en medicin, der anvendes til behandling af brystkræft hos kvinder. Det virker ved at blokere østrogenreceptorerne i kroppen, hvilket reducerer væksten af kræftceller. Det kan også anvendes til at forebygge brystkræft hos kvinder med høj risiko.
  kr 6.10
 • Norlutate er en medicin, der indeholder norethisteron, en syntetisk form for progesteron. Det bruges til behandling af en række gynækologiske tilstande, herunder uregelmæssig menstruation, endometriose og fibromer. Norlutate virker ved at ændre hormonbalancen i kroppen og kan også bruges som en form for prævention. Det er vigtigt at følge lægens instruktioner nøje, når man tager Norlutate.
  kr 13.42
 • Novelon er en kombineret p-pille, der indeholder to hormoner, et østrogen og et gestagen. Det bruges til at forhindre graviditet og kan også have andre fordele, såsom at regulere menstruationscyklussen og reducere risikoen for visse kræftformer og knogleskørhed. Det er vigtigt at tage pillerne dagligt på samme tidspunkt for at opnå den bedste beskyttelse mod graviditet.
  kr 13.47
 • Parlodel er en medicin, der indeholder det aktive stof bromocriptin. Det bruges til behandling af forskellige lidelser, herunder Parkinsons sygdom, hyperprolaktinæmi og akromegali. Parlodel virker ved at påvirke dopaminreceptorer i hjernen. Det kan tages som en tablet.
  kr 21.29
 • Paxil-CR er en medicin, der anvendes til behandling af depression, angstlidelser, posttraumatisk stresslidelse og præmenstruelt syndrom. Det aktive stof i medicinen er paroxetin, som tilhører gruppen af selektive serotonin genoptagelseshæmmere (SSRI). Paxil-CR er en forlænget frigivelse form af paroxetin, der frigiver medicinen gradvist over tid.
  kr 17.43
 • Plan-B-One-Step er en nødprævention, der indeholder levonorgestrel. Det er en enkelt dosis pille, der skal tages inden for 72 timer efter ubeskyttet samleje for at reducere risikoen for graviditet. Det virker ved at forhindre ægløsning eller befrugtning af ægget. Det er kun beregnet til nødsituationer og bør ikke bruges som regelmæssig prævention.
  kr 66.12
 • Ponstel er et lægemiddel, der indeholder den aktive ingrediens mefenaminsyre. Det bruges til at lindre smerter og betændelse i kroppen, såsom menstruationssmerter, hovedpine og tandpine. Det virker ved at hæmme produktionen af prostaglandiner, som er kemikalier i kroppen, der forårsager smerte og betændelse. Ponstel fås som tabletter og kapsler, og det bør kun tages efter anvisning fra en læge eller apotekspersonale.
  kr 9.91
 • Premarin er et receptpligtigt lægemiddel, der indeholder østrogenhormoner udvundet fra urin fra drægtige hopper. Det anvendes til behandling af symptomer på overgangsalderen, såsom hedeture, vaginal tørhed og knogletab. Det kan også anvendes til at forebygge osteoporose hos kvinder efter overgangsalderen.
  kr 27.95
 • Pristiq er en serotonin-noradrenalin genoptagelsesinhibitor (SNRI), der anvendes til behandling af depression og angstlidelser. Det virker ved at øge mængden af serotonin og noradrenalin i hjernen, hvilket forbedrer humøret og reducerer angstsymptomer.
  kr 16.56
 • Prometrium er et lægemiddel, der indeholder progesteron som aktiv ingrediens. Det bruges primært til at regulere menstruationscyklussen og behandle symptomer på overgangsalderen. Det kan også anvendes til at forhindre for tidlig fødsel hos gravide kvinder. Prometrium fås i kapsel form og tages oralt.
  kr 18.92
 • Revatio er en medicin, der indeholder det aktive stof sildenafil. Det bruges til behandling af pulmonal arteriel hypertension (PAH), en tilstand, hvor blodtrykket i lungearterierne er forhøjet. Revatio virker ved at slappe af i blodkarrene i lungerne, hvilket reducerer blodtrykket og forbedrer blodgennemstrømningen. Det kan også anvendes til behandling af erektil dysfunktion.
  kr 22.04
 • Theofer-Xt er en medicin, der indeholder jern og folsyre. Det bruges til at behandle og forebygge jern- og folinsyremangel i kroppen, især under graviditet og amning, samt til behandling af visse former for anæmi.
  kr 5.10
 • Tibofem er en medicin, der indeholder tibolon som aktiv ingrediens. Det bruges til behandling af symptomer på overgangsalderen, såsom hedeture, vaginal tørhed og humørsvingninger. Tibofem kan også hjælpe med at forebygge osteoporose hos kvinder efter overgangsalderen. Det er vigtigt at følge lægens doseringsanvisninger og rådgive om eventuelle bivirkninger.
  kr 52.96
 • Yasmin er en kombineret p-pille, der indeholder de syntetiske hormoner ethinylestradiol og drospirenon. Den anvendes til prævention og kan også hjælpe med at lindre symptomer på præmenstruelt syndrom og acne.
  kr 22.68
 • Zincoheal er en medicin, der indeholder zink og er designet til at styrke immunsystemet og fremme sårheling.
  kr 5.60
 • Zinconia er en medicin, der indeholder zink som aktiv ingrediens. Det bruges til at behandle zinkmangel i kroppen og styrke immunsystemet. Det kan også anvendes til at lindre symptomer på forkølelse og influenza.
  kr 5.60

Hvorfor skal man vælge generiske lægemidler?

En af de vigtigste fordele ved generiske produkter er deres overkommelige pris i forhold til originalen. Producenter af disse produkter i Danmark behøver ikke at investere store summer penge i forskning og udvikling. I stedet bruger de en bevist formel til at producere medicinen. Derudover er udstyret, der bruges til at fremstille generiske produkter, ofte lige så godt som udstyret, der bruges af den oprindelige udvikler. Som et resultat kan forbrugerne forvente en høj kvalitet medicin, der er næsten umulig at skelne fra den originale medicin.

"Jeg er meget tilfreds med SundhedsApoteket. Jeg har bestilt min medicin derfra i flere måneder nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Leveringen er hurtig, og priserne er konkurrencedygtige. Jeg bor i Aarhus, og jeg vil helt sikkert fortsætte med at bestille min medicin fra SundhedsApoteket."

Mette, Aarhus

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et par år nu, og jeg er meget glad for deres service. Jeg bor i Odense, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra allergimedicin til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anders, Odense

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i nogle måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i København, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra astmamedicin til antibiotika, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Maria, København

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et år nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Jeg bor i Aalborg, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra blodtryksmedicin til antidepressiva, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Lars, Aalborg

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i flere måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i Esbjerg, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra øjendråber til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anne, Esbjerg
Ved at besøge vores website accepterer du automatisk opbevaring og behandling af dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores Fortrolighedspolitik.