• Arcoxia er en ikke-steroide antiinflammatorisk medicin, der bruges til at lindre smerter og betændelse i kroppen. Det virker ved at hæmme produktionen af visse kemikalier i kroppen, der forårsager betændelse. Arcoxia kan bruges til behandling af forskellige tilstande, herunder gigt, muskelsmerter og menstruationssmerter. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger og tage medicinen som ordineret.
  kr 14.44
 • Cymbalta er en medicin, der anvendes til behandling af depression og generaliseret angstlidelse. Det virker ved at øge mængden af serotonin og noradrenalin i hjernen, hvilket hjælper med at regulere humøret og reducere angstsymptomer.
  kr 7.86
 • Feldene er en ikke-steroide antiinflammatorisk medicin (NSAID), der anvendes til behandling af smerte og inflammation forårsaget af forskellige tilstande såsom arthritis. Det virker ved at hæmme produktionen af prostaglandiner, som er ansvarlige for smerte og inflammation. Feldene kan tages som en tablet eller en gel, og bør tages efter anbefaling fra en læge.
  kr 9.21
 • Indocin er et ikke-steroidt antiinflammatorisk lægemiddel (NSAID), der bruges til at lindre smerter og betændelse forårsaget af forskellige tilstande såsom gigt, bursitis og tendinitis. Det virker ved at hæmme produktionen af visse kemikalier i kroppen, der forårsager smerte og betændelse. Indocin kan tages som en tablet eller kapsel, og det er normalt tilgængeligt på recept fra en læge.
  kr 6.63
 • Indocin-Sr er en medicin, der indeholder det aktive stof indometacin. Det tilhører en gruppe af lægemidler kaldet nonsteroidale antiinflammatoriske lægemidler (NSAID'er), som bruges til at lindre smerter og betændelse i kroppen. Indocin-Sr er en langtidsvirkende form af indometacin og bruges til behandling af kroniske smerter og betændelser.
  kr 14.14
 • Motrin er et ikke-steroide antiinflammatorisk lægemiddel (NSAID), som anvendes til at lindre smerte, inflammation og feber. Det aktive stof i Motrin er ibuprofen, som virker ved at hæmme produktionen af prostaglandiner, der forårsager smerte og inflammation. Motrin kan bruges til behandling af forskellige tilstande, herunder hovedpine, tandpine, menstruationssmerter, muskelsmerter, ledssmerter og gigt. Det fås som tabletter, kapsler, flydende suspension og rektal suppositorier.
  kr 6.63
 • Naprosyn er en medicin, der indeholder det aktive stof naproxen. Det er en non-steroide antiinflammatorisk medicin (NSAID), som bruges til at lindre smerter, betændelse og hævelse forårsaget af forskellige tilstande, såsom gigt, menstruationssmerter, muskuloskeletale skader og andre inflammatoriske tilstande. Naprosyn virker ved at hæmme produktionen af visse kemikalier i kroppen, som forårsager betændelse og smerter. Det er tilgængeligt som tabletter, og doseringen vil afhænge af den specifikke tilstand og patientens individuelle behov.
  kr 6.32
 • Neurontin er en medicin, der indeholder gabapentin og bruges til behandling af epilepsi og neuropatisk smerte. Det virker ved at påvirke visse kemikalier i hjernen og nerverne for at reducere smerte og anfald. Det er kun tilgængeligt på recept fra en læge.
  kr 7.24
 • Nimotop er et lægemiddel, der indeholder det aktive stof nimodipin. Det bruges til at behandle vasospasmer (sammentrækninger af blodkar) i hjernen efter en blødning i hjernen. Nimotop virker ved at udvide blodkarrene og forbedre blodgennemstrømningen i hjernen.
  kr 17.01
 • Orahelp er en medicin, der anvendes til midlertidigt at lindre smerte og ubehag i munden og tandkødet. Den aktive ingrediens i Orahelp er benzocain, som virker som en lokalbedøvelse. Orahelp fås som en gel eller spray og påføres direkte på det berørte område i munden. Det er vigtigt at følge doseringsanvisningerne og ikke bruge medicinen i længere tid end anbefalet.
  kr 167.95
 • Ponstel er et lægemiddel, der indeholder den aktive ingrediens mefenaminsyre. Det bruges til at lindre smerter og betændelse i kroppen, såsom menstruationssmerter, hovedpine og tandpine. Det virker ved at hæmme produktionen af prostaglandiner, som er kemikalier i kroppen, der forårsager smerte og betændelse. Ponstel fås som tabletter og kapsler, og det bør kun tages efter anvisning fra en læge eller apotekspersonale.
  kr 9.78
 • Pyridium er et lægemiddel, der bruges til at lindre smerter og ubehag i forbindelse med urinvejsinfektioner og andre tilstande i urinvejene. Det virker ved at lindre betændelse og irritation i urinvejene. Pyridium er tilgængeligt i form af tabletter og skal tages efter anvisning fra en læge eller sundhedspersonale. Det kan forårsage en rød-orange misfarvning af urinen, men dette er normalt og ufarligt.
  kr 10.44
 • Tegretol er en medicin, der hovedsageligt bruges til behandling af epilepsi og neuropatiske smerter. Det virker ved at stabilisere elektriske impulser i hjernen og nerverne. Tegretol kan også anvendes til behandling af bipolar lidelse og trigeminusneuralgi. Det aktive stof i Tegretol er carbamazepin.
  kr 8.47
 • Toradol er en ikke-steroide antiinflammatorisk medicin (NSAID), som bruges til at lindre moderat til svær smerte. Det virker ved at hæmme produktionen af prostaglandiner, som er ansvarlige for smerte og betændelse i kroppen. Toradol er normalt kun tilgængelig på recept fra en læge.
  kr 9.33
 • Tylenol er et smertestillende og feberreducerende lægemiddel, der indeholder paracetamol som aktiv ingrediens. Det virker ved at blokere produktionen af prostaglandiner, som er ansvarlige for at forårsage smerte og feber i kroppen. Tylenol er et af de mest almindeligt anvendte lægemidler til behandling af mild til moderat smerte og feber.
  kr 3.93
 • Voltaren er en ikke-steroide antiinflammatorisk medicin (NSAID), der anvendes til at lindre smerter og betændelse i kroppen. Det aktive stof i Voltaren er diclofenac, som virker ved at hæmme produktionen af visse kemikalier i kroppen, der forårsager smerter og betændelse. Voltaren kan bruges til behandling af en række tilstande, herunder muskelsmerter, leddegigt, gigt og menstruationssmerter. Det kan tages som tabletter, gel eller plaster.
  kr 5.46
 • Xylocaine er en lokalbedøvende medicin, der indeholder det aktive stof lidocain. Det bruges til at reducere smerte og ubehag under medicinske procedurer, såsom injektioner eller mindre kirurgiske indgreb. Xylocaine virker ved at blokere nerveimpulser i det område, hvor medicinen påføres.
  kr 110.49

Hvorfor skal man vælge generiske lægemidler?

En af de vigtigste fordele ved generiske produkter er deres overkommelige pris i forhold til originalen. Producenter af disse produkter i Danmark behøver ikke at investere store summer penge i forskning og udvikling. I stedet bruger de en bevist formel til at producere medicinen. Derudover er udstyret, der bruges til at fremstille generiske produkter, ofte lige så godt som udstyret, der bruges af den oprindelige udvikler. Som et resultat kan forbrugerne forvente en høj kvalitet medicin, der er næsten umulig at skelne fra den originale medicin.

"Jeg er meget tilfreds med SundhedsApoteket. Jeg har bestilt min medicin derfra i flere måneder nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Leveringen er hurtig, og priserne er konkurrencedygtige. Jeg bor i Aarhus, og jeg vil helt sikkert fortsætte med at bestille min medicin fra SundhedsApoteket."

Mette, Aarhus

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et par år nu, og jeg er meget glad for deres service. Jeg bor i Odense, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra allergimedicin til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anders, Odense

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i nogle måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i København, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra astmamedicin til antibiotika, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Maria, København

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et år nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Jeg bor i Aalborg, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra blodtryksmedicin til antidepressiva, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Lars, Aalborg

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i flere måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i Esbjerg, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra øjendråber til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anne, Esbjerg
Ved at besøge vores website accepterer du automatisk opbevaring og behandling af dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores Fortrolighedspolitik.