• Vaniqa er en medicin til behandling af uønsket hårvækst i ansigtet hos kvinder. Den aktive ingrediens i Vaniqa er eflornithin, som hæmmer hårvæksten ved at blokere et enzym kaldet ornithindecarboxylase. Vaniqa påføres direkte på huden og bør anvendes to gange dagligt. Det kan tage op til otte uger at se en reduktion i hårvæksten.
  kr 832.56
 • A-Ret er en medicin, der indeholder tretinoin som aktiv ingrediens. Det bruges til behandling af acne og rynker ved at forbedre hudens struktur og reducere inflammation. A-Ret er tilgængelig som en creme eller gel, og det er vigtigt at følge instruktionerne fra din læge eller apoteket nøje for at opnå de bedste resultater og undgå bivirkninger.
  kr 296.17
 • Acticin er en medicin, der bruges til behandling af skab. Det aktive stof i Acticin er permethrin, som virker ved at dræbe skabemider og deres æg. Det påføres direkte på huden og skal efterlades i mindst otte timer, før det vaskes af. Acticin er kun til udvortes brug og bør ikke indtages. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger om dosering og anvendelse af Acticin.
  kr 165.75
 • Aczone er en receptpligtig medicin, der indeholder det aktive stof dapsone. Det anvendes til behandling af moderat til svær acne hos voksne og unge over 12 år. Aczone virker ved at reducere betændelse og bakterier i huden, hvilket hjælper med at forhindre fremtidige udbrud af acne. Det påføres topisk på huden i form af en gel.
  kr 0.93
 • Agefine-Forte er en medicin, der indeholder alfacalcidol som aktiv ingrediens. Det bruges til behandling af knogleskørhed (osteoporose) og til at forhindre knoglefrakturer hos ældre mennesker. Alfacalcidol er en form for vitamin D, der hjælper med at øge optagelsen af calcium i kroppen og styrke knoglerne.
  kr 24.87
 • Aldara er en medicin, der indeholder den aktive ingrediens imiquimod. Det bruges til behandling af visse hudsygdomme, herunder aktinisk keratose, basalcellekarcinom og kønsvorter. Aldara virker ved at stimulere kroppens immunsystem til at bekæmpe de berørte hudceller. Det påføres topisk på det berørte område og kan forårsage bivirkninger som rødme, kløe og sår.
  kr 170.08
 • Aristocort er en medicin, der indeholder triamcinolonacetonid som aktiv ingrediens. Det er en kortikosteroid, der anvendes til behandling af forskellige betændelseslidelser i kroppen, herunder hudirritationer, eksem, psoriasis og allergiske reaktioner. Aristocort virker ved at hæmme frigivelsen af inflammatoriske stoffer i kroppen, hvilket reducerer betændelse og hævelse. Det kan administreres som en creme, salve, lotion eller injektion, afhængigt af den specifikke tilstand, der skal behandles. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger nøje, da Aristocort kan have bivirkninger og interagere med andre lægemidler.
  kr 12.64
 • Azelex er en medicin til behandling af mild til moderat acne. Den aktive ingrediens i Azelex er azelainsyre, som virker ved at reducere betændelse og bakterievækst i huden. Azelex kan også forbedre hudens tekstur og farve. Det er normalt at påføre Azelex på de berørte områder to gange om dagen, og der kan ses resultater inden for 4 uger.
  kr 309.43
 • Bactroban er et antibiotikum i salveform, der bruges til behandling af hudinfektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at hæmme bakteriernes vækst og spredning.
  kr 326.00
 • Benzac er en medicin, der indeholder benzoylperoxid og bruges til behandling af acne. Det virker ved at dræbe bakterier, der forårsager acne og reducere inflammation i huden. Det fås typisk som en gel eller creme til påføring på huden.
  kr 217.34
 • Benzoyl er en medicin, der anvendes til behandling af acne. Det virker ved at dræbe bakterier på huden og reducere inflammation.
  kr 238.69
 • Chlorhexidin er en antiseptisk medicin, der bruges til at dræbe bakterier og reducere risikoen for infektion. Det bruges ofte til at desinficere huden før kirurgiske indgreb eller som mundskyllevæske til at forebygge tandkødsbetændelse og tandkødsinfektioner.
  kr 198.91
 • Clindagel er en medicin, der anvendes til behandling af acne. Den aktive ingrediens i Clindagel er clindamycin, som virker ved at bekæmpe bakterier, der forårsager acne. Clindagel påføres direkte på huden og kan reducere inflammation og rødme i acne-ramte områder.
  kr 216.59
 • Contractubex® er et meget effektivt behandlingsmiddel for alle typer sår. Det medvirker aktivt til helingsprocessen i huden og reducerer ar indefra. Forebygger mod dannelse af kraftig sårvæv, reducerer rødme, kløe og følelse af strækning, gør sår mere jævn og forbedrer elasticiteten.
  kr 1370.46
 • Contractubex er en medicin, der bruges til behandling af ar. Den indeholder tre aktive ingredienser: løg ekstrakt, heparin og allantoin. Løg ekstrakt hjælper med at reducere arvæv, heparin forbedrer blodcirkulationen og allantoin hjælper med at blødgøre huden. Sammen hjælper disse ingredienser med at reducere synligheden af ar og forbedre hudens udseende og elasticitet.
  kr 248.62
 • Cosmelite er en medicin, der anvendes til behandling af hyperpigmentering og ujævn hudfarve. Den indeholder en kombination af forskellige aktive ingredienser, herunder hydroquinon, tretinoin og mometasonfuroat, som arbejder sammen for at reducere mørke pletter og forbedre hudens udseende og tekstur. Det er vigtigt at følge instruktionerne fra din læge eller apoteket om brug af Cosmelite, da det kan have bivirkninger og ikke bør anvendes af alle.
  kr 477.42
 • Cutivate 0.05% Cream with Fluticasone as an active compound, belongs to a group of medicines called steroids. It is used to treat various skin conditions such as dermatitis, eczema, and allergies. It works by reducing swelling, redness, and itchiness of the skin and prevents further irritation.
  kr 327.86
 • Desonate er en medicin, der anvendes til behandling af mild til moderat eksem. Det aktive stof i Desonate er desonid, som virker ved at reducere inflammation og kløe i huden. Desonate er tilgængelig som en creme eller salve og påføres direkte på det berørte område af huden. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger nøje, når man bruger Desonate, da det kan have bivirkninger og interagere med andre lægemidler.
  kr 119.32
 • Differin er en medicin til behandling af akne, der indeholder det aktive stof adapalen. Det virker ved at reducere inflammation og forhindre dannelsen af nye acne-udbrud. Differin er tilgængelig som en gel eller creme, og det skal påføres på det berørte område en gang om dagen. Det kan tage op til 12 uger at se fuld effekt af behandlingen. Det er vigtigt at følge lægens anbefalinger og undgå at bruge for meget af produktet, da det kan forårsage irritation og tørhed i huden.
  kr 248.62
 • Diprolene er en medicin, der indeholder betamethason, som er en stærk steroid. Det bruges til at behandle forskellige hudlidelser, herunder eksem, psoriasis og dermatitis. Diprolene virker ved at reducere inflammation og irritation i huden. Det gives normalt som en creme eller salve og skal kun bruges på det berørte område af huden.
  kr 124.72
 • Droxia er en medicin, der indeholder det aktive stof hydroxycarbamid. Den bruges til behandling af visse former for kræft, herunder leukæmi og knoglemarvssygdomme. Droxia kan også anvendes til behandling af visse blodsygdomme, herunder sicklecelleanæmi. Det virker ved at hæmme væksten af ​​kræftceller og øge produktionen af ​​røde blodlegemer.
  kr 18.60
 • Efudex er en medicin, der anvendes til behandling af hudkræft og visse typer af hudlæsioner. Det aktive stof i Efudex er fluorouracil, som virker ved at hæmme væksten af celler i kræft- og læsionområderne. Efudex påføres direkte på huden og kan forårsage bivirkninger som rødme, hævelse og skorpedannelse i behandlingsområdet. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger og undgå at få medicinen i øjnene eller på slimhinderne.
  kr 260.80
 • Elidel er en medicin, der anvendes til behandling af mild til moderat atopisk dermatitis (eksem) hos patienter over 3 måneder. Det aktive stof i Elidel er pimecrolimus, som virker ved at hæmme immunsystemet og reducere inflammation i huden. Elidel er tilgængelig som en creme til topisk anvendelse på huden.
  kr 1110.73
 • Elocon er en medicin, der indeholder det aktive stof mometasonfuroat. Det er en stærk topisk steroidcreme, der anvendes til behandling af inflammatoriske hudtilstande såsom eksem, psoriasis og dermatitis. Elocon virker ved at reducere betændelse og kløe i huden. Det bør kun anvendes efter anvisning fra en læge og kun på de områder af huden, der er påvirket af tilstanden.
  kr 180.49
 • Emla er en receptpligtig medicin, der indeholder de aktive ingredienser lidocain og prilocain. Det anvendes til at bedøve huden før mindre kirurgiske indgreb, som f.eks. nåleindføring eller fjernelse af hudlæsioner. Emla påføres som en creme på huden og virker ved at blokere smertesignalerne fra nerverne i huden.
  kr 326.00
 • Epsolay er en medicin til behandling af milde til moderate tilfælde af rosacea. Den indeholder en kombination af benzoylperoxid og en særlig formulering af mikroniseret isotretinoin, der hjælper med at reducere inflammation og rødme i huden. Det påføres topisk på det berørte område en gang om dagen.
  kr 393.43
 • Fastum-Gel er en medicin, der anvendes til at lindre smerter og betændelse i muskler og led. Den indeholder den aktive ingrediens ketoprofen, som tilhører gruppen af ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID'er). Fastum-Gel påføres direkte på det smertefulde område og absorberes hurtigt i huden for at give hurtig lindring.
  kr 198.90
 • Fusiderm-B er en medicin, der indeholder fusidinsyre og betamethason. Det bruges til behandling af hudinfektioner og betændelsestilstande, såsom eksem og psoriasis. Fusidinsyren virker ved at bekæmpe bakterier, mens betamethason reducerer inflammation og kløe. Fusiderm-B er tilgængelig som en salve eller creme til påføring på huden. Det er kun til receptpligtig brug og bør kun anvendes under vejledning af en læge.
  kr 132.59
 • Grifulvin er en medicin, der anvendes til behandling af svampeinfektioner i huden, hår og negle. Det virker ved at hæmme svampens vækst og spredning i kroppen.
  kr 8.90
 • Heximar-salve er en medicinsk salve, der indeholder en kombination af antibiotika og kortikosteroider. Det bruges til behandling af hudinfektioner, herunder eksem, dermatitis og psoriasis. Salven virker ved at reducere betændelse og hævelse i huden, samtidig med at den bekæmper bakterier og andre infektioner.
  kr 512.80
 • Hydroquinone-Topical er en medicin, der anvendes til behandling af hyperpigmentering og misfarvning af huden. Det virker ved at hæmme produktionen af melanin i huden og kan hjælpe med at reducere mørke pletter og ujævn hudfarve. Det er normalt tilgængeligt som en creme eller gel og bør kun bruges efter anbefaling fra en læge.
  kr 296.17
 • Ilosone er et antibiotikum, der indeholder det aktive stof erythromycin. Det bruges til behandling af forskellige infektioner forårsaget af bakterier, herunder luftvejsinfektioner, hudinfektioner og seksuelt overførte sygdomme. Det virker ved at hæmme bakteriernes vækst og spredning.
  kr 8.57
 • Isofair er en medicin, der indeholder isotretinoin som aktiv ingrediens. Det bruges til behandling af alvorlig acne, der ikke reagerer på andre behandlinger. Isofair hjælper med at reducere produktionen af ​​talg og forhindrer tilstopning af porerne, hvilket resulterer i en klarere hud. Det kan have alvorlige bivirkninger og skal kun tages under tilsyn af en læge.
  kr 19.65
 • Isotroin er en medicin, der indeholder isotretinoin. Det bruges til behandling af alvorlig acne, der ikke reagerer på andre behandlingsformer. Det virker ved at reducere mængden af ​​olie, der produceres af huden og hjælper med at forhindre tilstopning af porer. Isotroin bør kun tages under nøje overvågning af en læge på grund af potentielle bivirkninger.
  kr 24.07
 • Lamisil-Creme er et aktuelt svampemiddel, der anvendes til behandling af hudinfektioner forårsaget af svampe, herunder ringorm, fodsvamp og neglesvamp. Det aktive stof i cremen er terbinafin, som virker ved at hæmme svampens vækst og spredning. Lamisil-Creme påføres direkte på den inficerede hud eller negl og absorberes hurtigt for at lindre symptomer og helbrede infektionen.
  kr 119.32
 • Melatonin er et hormon, som naturligt produceres i kroppen og hjælper med at regulere døgnrytmen. Det kan også tages som et supplement for at hjælpe med at regulere søvncyklusser og forbedre søvnkvaliteten.
  kr 6.02
 • Mentax er en medicin, der bruges til behandling af svampeinfektioner i huden, såsom ringorm og fodsvamp. Den aktive ingrediens i Mentax er butenafin, som virker ved at hæmme svampecellernes vækst og reproduktion. Mentax findes typisk som en creme eller gel, der påføres direkte på det inficerede område af huden.
  kr 180.49
 • Micatin er en medicin mod svampeinfektioner, der anvendes til behandling af hud- og negleinfektioner forårsaget af svampe. Det aktive stof i Micatin er miconazolnitrat, som virker ved at hæmme væksten af svampen. Det er tilgængeligt som en creme eller lotion til påføring på huden eller neglene.
  kr 176.80
 • Micogel er en medicin, der indeholder stoffet Miconazol, som anvendes til behandling af svampeinfektioner i huden og neglene. Det virker ved at hæmme væksten af svampe og forhindre deres spredning. Micogel påføres direkte på det inficerede område og kan anvendes af både voksne og børn. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger om dosering og behandlingsvarighed for at opnå den bedste effekt.
  kr 1178.87
 • Mucopain er en medicin, der anvendes til at lindre smerter og ubehag i munden forårsaget af sår, tandkødsbetændelse eller tandudtrækning. Det indeholder benzocain som virksomt stof, der virker som en lokalbedøvelse. Mucopain kan også anvendes til at lindre kløe og svie i huden.
  kr 3094.61
 • Neoral er en immunosuppressiv medicin, der anvendes til at forhindre afstødning af organtransplantater og til behandling af autoimmune sygdomme såsom psoriasis og rheumatoid arthritis. Det aktive stof i Neoral er ciclosporin, som hæmmer immunsystemets aktivitet og derved reducerer inflammation og risikoen for afstødning.
  kr 39.79
 • Nizoral-Cream er en medicin, der anvendes til behandling af svampeinfektioner i huden. Den aktive ingrediens i Nizoral-Cream er ketoconazol, som virker ved at hæmme væksten af svampe. Det påføres topisk på det berørte område af huden og kan lindre symptomer som kløe, rødme og skællende hud.
  kr 154.71
 • Nizoral-shampoo er en medicinsk shampoo, der indeholder det aktive stof ketoconazol. Det bruges til behandling af forskellige typer af svampeinfektioner i hovedbunden, herunder skæl og pityriasis versicolor. Nizoral-shampoo virker ved at hæmme svampens vækst og reproduktion, og det kan også hjælpe med at lindre kløe og irritation i hovedbunden. Det er kun til udvortes brug og bør kun anvendes efter anbefaling fra en læge eller apotekspersonale.
  kr 172.38
 • Alfacalcidol er en aktiv metabolit af vitamin D, som udfører vigtige funktioner, der består i regulering af calciumbalancen og knoglemetabolismen. Alfacalcidol er analog med vitamin D-hormon, som aktiviseres af enzyme 25-hydroxylase i leveren til D-hormonens systemiske og - i osteoblaster - lokale virkninger. Det har en unik struktur af pleiotropiske effekter på f.eks. tarmen, knogler, pararthyroider, muskler og hjerne. Alfacalcidol er bedre end almindelig vitamin D (cholecalciferol), fordi den endelige aktivering af sidstnævnte justeres af en negativ tilbagekobling. Selv om alfacalcidol er meget anvendt til behandling af osteoporose, er dets virkningsmekanisme i knogle ikke forstået fuldt ud. Alfacalcidol stimulerer calciums (Ca) absorption i tarmen, øger Ca-udskillelse fra urinen og Ca-niveauer i serum, samt undertrykker sekretion af parathyroideahormon (PTH).
  kr 10.56
 • Oxsoralen er en medicin, der anvendes til behandling af hudsygdomme såsom psoriasis og eksem. Det virker ved at øge følsomheden af ​​huden over for ultraviolet lys, hvilket hjælper med at reducere inflammation og rødme. Oxsoralen er tilgængelig i form af tabletter og topisk lotion.
  kr 10.87
 • Pasitrex-salve er en medicin, der bruges til behandling af visse hudsygdomme såsom psoriasis og eksem. Det aktive stof i salven er calcipotriol, som hjælper med at reducere betændelse og skællende hud. Salven skal påføres på de berørte områder af huden en eller to gange om dagen, som anvist af lægen.
  kr 393.43
 • Placentrex er en medicin, der indeholder ekstrakt af placentavæv. Den bruges til at fremme heling og regenerering af væv, især i tilfælde af sår og hudlæsioner. Placentrex kan også bruges til at behandle visse gynækologiske problemer og forbedre fertiliteten.
  kr 235.75
 • Podowart er en medicin i form af en topisk opløsning, der bruges til behandling af visse former for hudvækst, såsom vorter. Det aktive stof i Podowart er podophyllotoxin, som virker ved at hæmme celledelingen og dermed reducere størrelsen af ​​vorterne. Det er vigtigt at følge instruktionerne fra din læge eller apoteket ved brug af Podowart for at undgå bivirkninger eller skade på sund hud.
  kr 235.75
 • Rashfree er en medicin, der anvendes til behandling af hudirritationer såsom udslæt, kløe og rødme. Det aktive stof i Rashfree er zincoxid, som virker beroligende og beskyttende på huden. Rashfree kan også anvendes til at forebygge hudirritationer og beskytte mod solskoldning.
  kr 216.59
 • Renova er en receptpligtig medicin, der indeholder den aktive ingrediens tretinoin. Det bruges primært til behandling af akne og rynker i ansigtet ved at stimulere cellefornyelsen og reducere inflammation. Det kan også anvendes til at forbedre hudens tekstur og farve. Renova fås som en creme og bør kun anvendes efter anvisning fra en læge.
  kr 147.33
 • Rheumatrex er en medicin, der indeholder methotrexat som aktiv ingrediens. Det bruges primært til behandling af visse kræftformer, reumatoid arthritis og psoriasis. Det virker ved at hæmme væksten af visse celler i kroppen, herunder kræftceller og celler i immunsystemet. Det kan tages som tabletter eller injektioner. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger om dosering og overvåge bivirkninger nøje.
  kr 9.95
 • Salicylsyre er en medicin, der anvendes til behandling af forskellige hudproblemer, herunder acne, psoriasis og vorter. Det virker ved at fjerne døde hudceller og reducere inflammation i huden. Salicylsyre kan findes i forskellige former, herunder creme, gel og shampoo. Det er vigtigt at følge instruktionerne fra din læge eller apoteket nøje, da overdosering kan forårsage bivirkninger såsom hudirritation og tørhed.
  kr 260.80
 • Scarend-Silicone er en medicin, der bruges til at behandle ardannelse. Den indeholder silikone, som hjælper med at reducere ardannelse og forbedre hudens udseende.
  kr 436.53
 • Soriatane er en medicin, der anvendes til behandling af svær psoriasis. Det virker ved at hæmme hudcellernes vækst og reducere inflammation i huden. Det er normalt kun ordineret til patienter, der ikke har reageret på andre behandlinger eller har alvorlige former for psoriasis. Soriatane kan have alvorlige bivirkninger og bør kun tages under nøje lægeligt tilsyn.
  kr 43.32
 • Tazorac er en medicin, der bruges til behandling af acne og psoriasis. Det aktive stof i Tazorac er tazaroten, som virker ved at regulere væksten og differentieringen af hudceller. Tazorac fås som en gel eller creme og påføres direkte på det berørte område af huden. Det er vigtigt at følge instruktionerne fra din læge eller apoteket nøje, da Tazorac kan have bivirkninger og interagere med andre lægemidler.
  kr 397.85
 • Temovate er et lægemiddel, der indeholder clobetasolpropionat som aktiv ingrediens. Det er en stærk kortikosteroid, der anvendes til behandling af forskellige hudlidelser, herunder eksem, psoriasis og dermatitis. Temovate virker ved at reducere inflammation og hævelse i huden, hvilket lindrer symptomerne på disse lidelser. Det er kun tilgængeligt på recept og bør kun bruges under vejledning af en læge.
  kr 165.75
 • Tenovate er en medicin, der indeholder clobetasolpropionat og bruges til behandling af forskellige hudsygdomme, herunder eksem, psoriasis og dermatitis. Det virker ved at reducere inflammation og kløe i huden. Det er kun til udvortes brug og bør kun anvendes efter anvisning fra en læge.
  kr 136.28
 • Tretiva er en medicin, der indeholder isotretinoin og bruges til behandling af alvorlig acne. Det virker ved at reducere talgproduktionen i huden og forhindre betændelse. Tretiva kan have alvorlige bivirkninger og bør kun tages under tæt overvågning af en læge.
  kr 16.33
 • Ultravate er en medicin, der indeholder betamethasondipropionat og bruges til behandling af hudlidelse såsom eksem, psoriasis og dermatitis. Det virker ved at reducere betændelse og hævelse i huden. Ultravate fås som en salve, creme eller lotion, og bør kun anvendes efter anvisning fra en læge.
  kr 408.89
 • Valtrex er et antiviralt lægemiddel, der anvendes til behandling af infektioner forårsaget af herpesvirus, herunder genital herpes, herpes zoster (helvedesild) og herpes labialis (forkølelsessår). Lægemidlet virker ved at hæmme spredningen af virus og reducerer symptomerne på infektionen.
  kr 43.47
 • Wynzora er en medicin til behandling af psoriasis og eksem, som indeholder en kombination af calcipotriol og betamethasondipropionat. Det påføres på huden som en creme eller salve og virker ved at reducere inflammation og celleproduktion i huden.
  kr 649.85

Hvorfor skal man vælge generiske lægemidler?

En af de vigtigste fordele ved generiske produkter er deres overkommelige pris i forhold til originalen. Producenter af disse produkter i Danmark behøver ikke at investere store summer penge i forskning og udvikling. I stedet bruger de en bevist formel til at producere medicinen. Derudover er udstyret, der bruges til at fremstille generiske produkter, ofte lige så godt som udstyret, der bruges af den oprindelige udvikler. Som et resultat kan forbrugerne forvente en høj kvalitet medicin, der er næsten umulig at skelne fra den originale medicin.

"Jeg er meget tilfreds med SundhedsApoteket. Jeg har bestilt min medicin derfra i flere måneder nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Leveringen er hurtig, og priserne er konkurrencedygtige. Jeg bor i Aarhus, og jeg vil helt sikkert fortsætte med at bestille min medicin fra SundhedsApoteket."

Mette, Aarhus

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et par år nu, og jeg er meget glad for deres service. Jeg bor i Odense, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra allergimedicin til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anders, Odense

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i nogle måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i København, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra astmamedicin til antibiotika, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Maria, København

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et år nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Jeg bor i Aalborg, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra blodtryksmedicin til antidepressiva, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Lars, Aalborg

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i flere måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i Esbjerg, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra øjendråber til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anne, Esbjerg
Ved at besøge vores website accepterer du automatisk opbevaring og behandling af dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores Fortrolighedspolitik.