• Amoxil er en antibiotisk medicin, der anvendes til behandling af infektioner forårsaget af bakterier, såsom lungebetændelse, øreinfektioner, urinvejsinfektioner og infektioner i huden. Det virker ved at hæmme bakteriernes evne til at formere sig og sprede sig i kroppen. Amoxil tilhører gruppen af ​​penicillin-antibiotika og er tilgængelig i både tablet- og flydende form.
  kr 5.52
 • Biaxin er et antibiotikum, der anvendes til behandling af infektioner forårsaget af visse bakterier, herunder luftvejsinfektioner, hudinfektioner og mavesår forårsaget af Helicobacter pylori. Det virker ved at hæmme bakteriernes vækst og spredning.
  kr 27.63
 • Cipro er en antibiotisk medicin, der anvendes til behandling af forskellige infektioner forårsaget af bakterier. Det virker ved at hæmme bakteriernes vækst og spredning i kroppen. Cipro er en receptpligtig medicin og bør kun tages efter rådgivning fra en læge.
  kr 4.91
 • Flagyl er en medicin, der indeholder metronidazol som aktiv ingrediens. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af visse bakterier og parasitter, såsom trichomonas, giardia og anaerobe bakterier. Det kan også bruges til behandling af infektioner i mave-tarmkanalen, urinvejene, kønsorganerne og andre dele af kroppen. Flagyl virker ved at dræbe bakterier og parasitter eller forhindre deres vækst. Det kan tages som tabletter eller som en væske til intravenøs administration.
  kr 5.96
 • Advent-Dt er en medicin, der indeholder det aktive stof Amoxicillin og Clavulansyre. Det bruges til behandling af bakterielle infektioner, såsom lungebetændelse, urinvejsinfektioner, hudinfektioner og infektioner i ørerne, næsen og halsen. Advent-Dt virker ved at hæmme væksten af ​​bakterier og forhindre dem i at formere sig yderligere. Det er tilgængeligt i form af tabletter og bør tages som foreskrevet af en læge.
  kr 39.30
 • Augmentin er en antibiotisk medicin, der indeholder amoxicillin og clavulansyre. Det bruges til behandling af infektioner forårsaget af bakterier, herunder øre-, næse-, hals-, luftvejs- og urinvejsinfektioner. Det kan også anvendes til behandling af infektioner i hud og blødt væv samt tandinfektioner. Augmentin virker ved at hæmme væksten af bakterier og forhindre deres spredning i kroppen.
  kr 14.49
 • Avelox er et antibiotikum, der bruges til behandling af infektioner forårsaget af visse bakterier. Det tilhører en gruppe af lægemidler kaldet fluorquinoloner og virker ved at hæmme bakteriernes DNA-syntese, hvilket forhindrer deres vækst og spredning. Avelox kan bruges til behandling af infektioner i luftvejene, urinvejene, huden og andre dele af kroppen. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger og tage medicinen som foreskrevet for at sikre effektiv behandling og undgå bivirkninger.
  kr 111.99
 • Bactrim er en kombination af to antibiotika, sulfamethoxazol og trimethoprim, der bruges til at behandle forskellige bakterielle infektioner såsom urinvejsinfektioner, lungebetændelse og tarmbetændelse.
  kr 6.94
 • Besivance er et antibiotikum, der bruges til at behandle infektioner i øjnene forårsaget af visse typer bakterier. Det aktive stof i Besivance er besifloxacin.
  kr 424.38
 • Ceclor-Cd er et antibiotikum, der bruges til behandling af forskellige infektioner forårsaget af bakterier. Det aktive stof i Ceclor-Cd kaldes cefaclor, og det tilhører en gruppe af antibiotika kaldet cephalosporiner. Ceclor-Cd er tilgængelig som en forlænget frigivelses tablet, der tages én gang dagligt. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger nøje, når man tager Ceclor-Cd.
  kr 75.89
 • Ceftin er en antibiotisk medicin, der bruges til behandling af infektioner forårsaget af bakterier såsom lungebetændelse, bihulebetændelse, urinvejsinfektioner, hudinfektioner og andre lignende infektioner. Det virker ved at hæmme væksten af ​​bakterier og forhindre yderligere spredning af infektionen.
  kr 39.64
 • Cefzil er et antibiotikum, der tilhører gruppen af ​​cephalosporiner. Det bruges til behandling af forskellige bakterielle infektioner, såsom lungebetændelse, ørebetændelse, bihulebetændelse, halsbetændelse og urinvejsinfektioner. Cefzil virker ved at hæmme væksten af ​​bakterier og forhindre deres spredning i kroppen. Det tages normalt som en pille eller en flydende suspension.
  kr 52.56
 • Chloromycetin er et antibiotikum, der bruges til at behandle forskellige infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at hæmme bakteriernes vækst og spredning. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger nøje, da det kan have alvorlige bivirkninger og kun bør bruges til specifikke infektioner, hvor andre antibiotika ikke kan anvendes.
  kr 17.00
 • Ciloxan er en antibiotisk øjendråbe, der anvendes til behandling af bakterielle infektioner i øjet.
  kr 136.28
 • Ciprodex er en medicin, der bruges til behandling af øreinfektioner. Den indeholder to aktive ingredienser: ciprofloxacin, et antibiotikum, og dexamethason, et steroid. Ciprodex virker ved at dræbe bakterier og reducere betændelse i øret. Det administreres som øredråber og bør kun bruges som ordineret af en læge.
  kr 282.90
 • Dexone er en medicin, der indeholder det aktive stof dexamethason. Det er en type af kortikosteroid, der bruges til at reducere inflammation og hævelse i kroppen. Dexone kan ordineres til behandling af en række tilstande, herunder allergiske reaktioner, astma, led- og muskelsmerter og autoimmune sygdomme. Det kan også bruges som en del af kemoterapi til at reducere bivirkninger.
  kr 7.55
 • Duricef er et antibiotikum, der tilhører gruppen af ​​cephalosporiner. Det bruges til at behandle infektioner forårsaget af visse bakterier, herunder infektioner i øvre og nedre luftveje, hud og urinveje.
  kr 7.86
 • Fasigyn er en medicin, der indeholder det aktive stof tinidazol. Det anvendes til behandling af infektioner forårsaget af visse typer af bakterier og parasitter, herunder amoebiasis, giardiasis og trichomoniasis. Fasigyn virker ved at dræbe eller hæmme væksten af disse skadelige organismer.
  kr 12.65
 • Floxin er en antibiotikum medicin, der bruges til behandling af infektioner forårsaget af visse bakterier.
  kr 6.02
 • Furadantin er en medicin, der bruges til at behandle infektioner i urinvejene. Det aktive stof i Furadantin er nitrofurantoin, som virker ved at hæmme væksten af bakterier i urinvejene. Furadantin kan tages som en tablet eller kapsel og er normalt taget to til fire gange om dagen i en uge eller mere, afhængigt af sværhedsgraden af infektionen.
  kr 10.44
 • Fusiderm-B er en medicin, der indeholder fusidinsyre og betamethason. Det bruges til behandling af hudinfektioner og betændelsestilstande, såsom eksem og psoriasis. Fusidinsyren virker ved at bekæmpe bakterier, mens betamethason reducerer inflammation og kløe. Fusiderm-B er tilgængelig som en salve eller creme til påføring på huden. Det er kun til receptpligtig brug og bør kun anvendes under vejledning af en læge.
  kr 132.59
 • Ilosone er et antibiotikum, der indeholder det aktive stof erythromycin. Det bruges til behandling af forskellige infektioner forårsaget af bakterier, herunder luftvejsinfektioner, hudinfektioner og seksuelt overførte sygdomme. Det virker ved at hæmme bakteriernes vækst og spredning.
  kr 8.57
 • Keflex er en antibiotisk medicin, der anvendes til behandling af infektioner forårsaget af visse bakterier.
  kr 6.32
 • Levofloxacin er en antibiotisk medicin, der anvendes til behandling af infektioner forårsaget af visse bakterier. Det tilhører en gruppe af lægemidler kaldet fluorquinoloner og virker ved at hæmme bakteriernes vækst og spredning. Levofloxacin kan bruges til behandling af infektioner i luftvejene, urinvejene, hud og andre dele af kroppen. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger og tage medicinen som ordineret for at opnå den bedste effekt og undgå bivirkninger.
  kr 10.83
 • Lincocin er en antibiotisk medicin, der bruges til at behandle infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at hæmme bakteriernes evne til at producere proteiner, som er nødvendige for deres overlevelse og vækst. Lincocin administreres som en injektion eller som en oral kapsel. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger nøje, når man tager Lincocin, da det kan have bivirkninger og interagere med andre lægemidler.
  kr 19.65
 • Minocin er en antibiotikum, der bruges til behandling af infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at hæmme bakteriernes vækst og spredning i kroppen. Det er ofte brugt til behandling af akne og andre hudinfektioner samt luftvejsinfektioner og urinvejsinfektioner.
  kr 28.98
 • Monurol er et antibiotikum, der bruges til behandling af urinvejsinfektioner forårsaget af visse typer bakterier. Det aktive stof i Monurol kaldes fosfomycin trometamol, og det virker ved at hæmme bakteriernes evne til at formere sig og sprede sig. Monurol tages som en enkelt dosis, der opløses i vand og drikkes. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger om dosering og behandlingsvarighed for at opnå den bedste effekt og undgå bivirkninger.
  kr 391.24
 • Noroxin er en antibiotisk medicin, der anvendes til behandling af infektioner forårsaget af visse bakterier. Det tilhører en klasse af lægemidler kaldet fluorokinoloner og virker ved at hæmme bakteriernes vækst og reproduktion. Det kan bruges til behandling af infektioner i urinvejene, prostata, mave-tarmkanalen og andre dele af kroppen. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger nøje, når man tager Noroxin, og at afslutte hele behandlingsforløbet, selvom symptomerne forsvinder tidligt.
  kr 12.03
 • Ocuflox er en medicin, der indeholder ofloxacin og bruges til behandling af øjeninfektioner forårsaget af visse bakterier.
  kr 136.28
 • Omnicef er en antibiotisk medicin, der bruges til at behandle forskellige infektioner forårsaget af bakterier, såsom lungebetændelse, bihulebetændelse og hudinfektioner. Det virker ved at hæmme væksten af bakterier i kroppen.
  kr 43.35
 • Principen er et antibiotikum, der bruges til behandling af infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at hæmme bakteriernes evne til at danne en cellevæg, hvilket resulterer i deres død. Det er særligt effektivt mod infektioner i urinvejene, luftvejene og hudinfektioner.
  kr 7.24
 • Rulide er en antibiotisk medicin, der anvendes til behandling af infektioner forårsaget af visse typer bakterier. Det aktive stof i Rulide er roxitromycin, som tilhører gruppen af makrolidantibiotika. Rulide kan anvendes til behandling af infektioner i øvre og nedre luftveje, såsom bihulebetændelse, bronkitis og lungebetændelse, såvel som infektioner i hud og blødt væv.
  kr 9.03
 • Seromycin er en medicin, der anvendes til behandling af tuberkulose. Det virker ved at hæmme væksten af bakterier, der forårsager tuberkulose. Seromycin tages normalt som en del af en kombinationsbehandling og kan forårsage bivirkninger som kvalme, opkastning og hovedpine.
  kr 64.99
 • Solosec er en medicin, der anvendes til behandling af bakteriel vaginose hos kvinder. Den aktive ingrediens i Solosec er secnidazol, som virker ved at dræbe de bakterier, der forårsager infektionen. Det administreres som en engangsbehandling, der tages oralt som en enkelt dosis.
  kr 71.84
 • Sumycin er et antibiotikum, der bruges til at behandle en række bakterieinfektioner. Det virker ved at hæmme bakteriernes evne til at formere sig og sprede sig i kroppen. Sumycin tilhører en gruppe af antibiotika kaldet tetracykliner og kan bruges til behandling af infektioner i luftvejene, urinvejene, hud og mave-tarmkanalen. Det kan også anvendes til behandling af visse seksuelt overførte infektioner, såsom chlamydia.
  kr 6.92
 • Suprax er et antibiotikum, der anvendes til at behandle infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at hæmme bakteriernes vækst og spredning i kroppen. Suprax kan anvendes til behandling af infektioner i urinvejene, luftvejene, halsen og ørerne. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger nøje, når man tager Suprax, og at tage hele behandlingsforløbet for at sikre, at infektionen behandles effektivt.
  kr 19.15
 • Tobradex er en medicin, der indeholder to aktive ingredienser, tobramycin og dexamethason. Det bruges til at behandle infektioner og betændelse i øjnene, herunder konjunktivitis, blepharitis og keratitis. Tobramycin er en antibiotikum, der dræber bakterier, mens dexamethason er en steroid, der reducerer betændelse og hævelse. Tobradex fås som øjendråber eller salve og bør kun bruges efter anvisning fra en læge.
  kr 132.59
 • Tobrex er en antibiotisk øjendråbe, der bruges til at behandle infektioner i øjet forårsaget af bakterier.
  kr 216.59
 • Trecator-Sc er en medicin, der anvendes til behandling af tuberkulose. Det virker ved at hæmme væksten af ​​bakterier, der forårsager sygdommen.
  kr 19.65
 • Vantin er en antibiotikum medicin, som bruges til behandling af forskellige infektioner forårsaget af bakterier, herunder luftvejsinfektioner, urinvejsinfektioner og hudinfektioner. Det virker ved at hæmme væksten af bakterier og hjælper med at lindre symptomerne på infektionen. Vantin tages normalt som en pille eller en oral suspension og kan have visse bivirkninger såsom kvalme, opkastning og diarré. Det er vigtigt at følge lægens instruktioner og tage medicinen som foreskrevet for at få den bedste effekt.
  kr 15.96
 • Vibramycin er en antibiotikum, der anvendes til behandling af infektioner forårsaget af visse bakterier, herunder lungebetændelse, acne, urinvejsinfektioner og seksuelt overførte sygdomme.
  kr 6.63
 • Xifaxan er en medicin, der anvendes til behandling af infektioner forårsaget af visse bakterier i tarmen. Det virker ved at hæmme væksten af disse bakterier og kan hjælpe med at lindre symptomer som diarré, oppustethed og mavesmerter. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger nøje ved brug af Xifaxan.
  kr 16.33
 • Zithromax er et antibiotikum, der anvendes til behandling af forskellige infektioner forårsaget af bakterier, herunder luftvejsinfektioner, hudinfektioner og seksuelt overførte sygdomme. Det virker ved at hæmme bakteriernes vækst og spredning, og kan tages som en pille eller en flydende suspension. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger og tage medicinen som ordineret for at sikre effektiv behandling og undgå bivirkninger.
  kr 13.26
 • Zithromax-Dispersible er en medicin, der indeholder azithromycin og bruges til behandling af forskellige infektioner forårsaget af bakterier, herunder luftvejsinfektioner, hud- og bløddelsinfektioner og kønssygdomme. Det er en form for antibiotikum, der kan tages som en opløselig tablet, der let kan opløses i vand.
  kr 27.26
 • Zyvox er en antibiotisk medicin, der bruges til at behandle infektioner forårsaget af visse bakterier. Det virker ved at hæmme bakteriernes evne til at producere proteiner, som er nødvendige for deres vækst og overlevelse. Det er normalt kun ordineret til alvorlige infektioner, der ikke kan behandles med andre antibiotika.
  kr 108.45

Hvorfor skal man vælge generiske lægemidler?

En af de vigtigste fordele ved generiske produkter er deres overkommelige pris i forhold til originalen. Producenter af disse produkter i Danmark behøver ikke at investere store summer penge i forskning og udvikling. I stedet bruger de en bevist formel til at producere medicinen. Derudover er udstyret, der bruges til at fremstille generiske produkter, ofte lige så godt som udstyret, der bruges af den oprindelige udvikler. Som et resultat kan forbrugerne forvente en høj kvalitet medicin, der er næsten umulig at skelne fra den originale medicin.

"Jeg er meget tilfreds med SundhedsApoteket. Jeg har bestilt min medicin derfra i flere måneder nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Leveringen er hurtig, og priserne er konkurrencedygtige. Jeg bor i Aarhus, og jeg vil helt sikkert fortsætte med at bestille min medicin fra SundhedsApoteket."

Mette, Aarhus

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et par år nu, og jeg er meget glad for deres service. Jeg bor i Odense, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra allergimedicin til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anders, Odense

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i nogle måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i København, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra astmamedicin til antibiotika, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Maria, København

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et år nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Jeg bor i Aalborg, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra blodtryksmedicin til antidepressiva, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Lars, Aalborg

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i flere måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i Esbjerg, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra øjendråber til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anne, Esbjerg
Ved at besøge vores website accepterer du automatisk opbevaring og behandling af dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores Fortrolighedspolitik.