• Acular er en medicin, der indeholder det aktive stof ketorolac trometamol. Det anvendes til behandling af smerte og inflammation i øjnene efter kirurgi eller skade. Acular virker ved at hæmme produktionen af prostaglandiner, som er ansvarlige for smerte og inflammation. Det er tilgængeligt som øjendråber.
  kr 217.34
 • Afrin er en næsespray, der indeholder oxymetazolin som virksomt stof. Det bruges til midlertidigt at lindre tilstoppet næse og hævelse i næseslimhinden på grund af forkølelse, allergi eller bihulebetændelse. Det virker ved at indsnævre blodkarrene i næseslimhinden, hvilket reducerer hævelsen og gør det lettere at trække vejret gennem næsen. Afrin bør ikke bruges i mere end tre dage i træk, da det kan føre til en tilstand kendt som rebound-næseoverbelastning.
  kr 132.61
 • Allegra er en antihistamin medicin, som bruges til behandling af allergiske reaktioner såsom høfeber, kløe, løbende næse og nysen. Det virker ved at blokere histamin, som er en kemisk forbindelse, der frigives af kroppen under en allergisk reaktion. Dette hjælper med at lindre symptomerne og forbedre livskvaliteten for personer med allergi.
  kr 11.97
 • Antivert er en medicin, der anvendes til behandling af svimmelhed og kvalme forbundet med bevægelsessygdom. Det aktive stof i Antivert kaldes meclizin, som virker ved at reducere stimuleringen af det indre øre og hjernen.
  kr 13.26
 • Aristocort er en medicin, der indeholder triamcinolonacetonid som aktiv ingrediens. Det er en kortikosteroid, der anvendes til behandling af forskellige betændelseslidelser i kroppen, herunder hudirritationer, eksem, psoriasis og allergiske reaktioner. Aristocort virker ved at hæmme frigivelsen af inflammatoriske stoffer i kroppen, hvilket reducerer betændelse og hævelse. Det kan administreres som en creme, salve, lotion eller injektion, afhængigt af den specifikke tilstand, der skal behandles. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger nøje, da Aristocort kan have bivirkninger og interagere med andre lægemidler.
  kr 12.64
 • Astelin er en receptpligtig medicin, der indeholder azelastinhydrochlorid som aktiv ingrediens. Det er en næsespray, der bruges til at behandle symptomer på allergisk rhinitis, herunder næsestop, kløe, nysen og løbende næse. Astelin virker ved at blokere histaminreceptorer i næseslimhinden og reducerer dermed inflammation og allergiske reaktioner. Det er vigtigt at følge doseringsanvisningerne og rådføre sig med en læge, inden man begynder at tage Astelin.
  kr 446.48
 • Atarax er en medicin, der anvendes til behandling af angst, søvnløshed og kløe. Det virker ved at blokere histaminreceptorer i hjernen og reducerer dermed symptomerne på angst og kløe. Det kan også have en beroligende virkning og hjælpe med at forbedre søvnkvaliteten.
  kr 5.46
 • Bepreve er et lægemiddel til behandling af allergisk konjunktivitis (høfeber i øjnene). Det indeholder den aktive ingrediens bepotastin besilate, som virker ved at hæmme frigivelsen af histamin fra kroppens celler og derved reducere inflammation og kløe i øjnene.
  kr 393.43
 • Clarinex er en medicin, der anvendes til behandling af allergiske symptomer såsom nysen, kløe, løbende næse og kløende øjne. Det virker ved at blokere virkningen af histamin, som er en kemisk forbindelse, der frigives af kroppen som reaktion på allergener. Clarinex er tilgængelig i form af tabletter og sirup og bør tages efter anvisning fra en læge.
  kr 15.04
 • Claritin er en antihistamin, der bruges til at behandle symptomer på allergi såsom kløe, løbende næse og røde øjne. Det virker ved at blokere virkningen af histamin, som er en kemisk forbindelse, der frigives af kroppen som en reaktion på allergener. Claritin er tilgængelig som tabletter, sirup og tyggetabletter. Det kan købes uden recept på apoteket.
  kr 13.84
 • Cortaid er en medicin, der indeholder det aktive stof hydrocortison. Det anvendes til at lindre kløe, inflammation og rødme forårsaget af hudirritationer såsom insektbid, solskoldning og eksem. Det virker ved at reducere inflammationen i huden og lindre symptomerne på irritation.
  kr 198.90
 • Cutivate 0.05% Cream with Fluticasone as an active compound, belongs to a group of medicines called steroids. It is used to treat various skin conditions such as dermatitis, eczema, and allergies. It works by reducing swelling, redness, and itchiness of the skin and prevents further irritation.
  kr 327.86
 • Danocrine er en medicin, der anvendes til behandling af endometriose og fibrocystisk brystsygdom. Det virker ved at hæmme produktionen af visse hormoner i kroppen og kan også anvendes til at behandle hævelse i ansigtet og halsen forårsaget af angioødem.
  kr 16.46
 • Dexone er en medicin, der indeholder det aktive stof dexamethason. Det er en type af kortikosteroid, der bruges til at reducere inflammation og hævelse i kroppen. Dexone kan ordineres til behandling af en række tilstande, herunder allergiske reaktioner, astma, led- og muskelsmerter og autoimmune sygdomme. Det kan også bruges som en del af kemoterapi til at reducere bivirkninger.
  kr 7.55
 • Dymista er en medicin til behandling af allergisk rhinitis, der indeholder en kombination af azelastin og fluticasonpropionat. Det virker ved at reducere inflammation og hævelse i næsen, hvilket lindrer symptomer som kløe, nysen og tilstoppet næse. Det administreres som en næsespray og er kun tilgængelig på recept fra en læge.
  kr 419.95
 • Elocon er en medicin, der indeholder det aktive stof mometasonfuroat. Det er en stærk topisk steroidcreme, der anvendes til behandling af inflammatoriske hudtilstande såsom eksem, psoriasis og dermatitis. Elocon virker ved at reducere betændelse og kløe i huden. Det bør kun anvendes efter anvisning fra en læge og kun på de områder af huden, der er påvirket af tilstanden.
  kr 180.49
 • Flonase er en receptpligtig medicin, der bruges til behandling af allergiske reaktioner i næsen, såsom høfeber, allergisk rhinitis og næsepolypose. Det aktive stof i Flonase er fluticasonpropionat, som virker ved at reducere inflammation og hævelse i næseslimhinden. Det er tilgængeligt som en næsespray og skal anvendes regelmæssigt for at opnå den bedste effekt.
  kr 353.65
 • Ilaxten er en medicin, der bruges til behandling af symptomer på allergisk rhinitis, såsom næseflåd, nysen, kløe og tilstoppet næse. Det aktive stof i Ilaxten er bilastin, som virker ved at blokere histaminreceptorer i kroppen og dermed reducere allergiske reaktioner. Ilaxten er tilgængelig som tabletter og bør kun tages efter anbefaling fra en læge.
  kr 11.79
 • Patanol er en medicin, der bruges til at behandle allergisk konjunktivitis (høfeber i øjnene). Det virker ved at hæmme frigivelsen af histamin, som er en kemisk forbindelse, der forårsager allergiske reaktioner. Patanol er tilgængelig som øjendråber og kan kun fås på recept fra en læge.
  kr 272.56
 • Periactin er et antihistamin-lægemiddel, der anvendes til behandling af allergiske reaktioner, herunder høfeber og nældefeber. Det kan også bruges til at behandle symptomer på migræne og appetitstimulering.
  kr 10.56
 • Phenergan er en medicin, der anvendes til behandling af symptomer på allergi, kvalme og opkastning. Det virker ved at blokere virkningen af histamin i kroppen og har også en beroligende virkning.
  kr 6.02
 • Phenergan-Sirup er en medicin, der indeholder det aktive stof promethazin. Det bruges til behandling af symptomer på allergi, såsom kløe, hævelse og nældefeber. Det kan også anvendes til at lindre kvalme og opkastning, og som en mild beroligende middel til at hjælpe med at reducere angst og hjælpe med at sove.
  kr 132.59
 • Rhinocort er en receptpligtig medicin, der indeholder budesonid som aktiv ingrediens. Det er en nasal spray, der bruges til behandling af symptomer på allergisk rhinitis, herunder næsestop, nysen, kløe og løbende næse. Budesonid virker ved at reducere inflammation i næseslimhinden, hvilket lindrer symptomerne på allergisk rhinitis.
  kr 397.85
 • Singulair er en medicin, der bruges til at behandle astma og allergiske reaktioner. Det virker ved at blokere en bestemt type receptor i kroppen, som er ansvarlig for at forårsage betændelse og hævelse i luftvejene. Singulair kan også bruges til at behandle høfeber og forebygge anstrengelsesudløst astma.
  kr 13.02
 • Xyzal er en receptpligtig antihistamin, der bruges til behandling af symptomer på allergisk rhinitis og kronisk idiopatisk urticaria. Det virker ved at blokere histaminreceptorerne i kroppen og lindre kløe, løbende næse, nysen og andre allergiske symptomer.
  kr 6.63
 • Zyrtec er en medicin, der bruges til behandling af allergiske symptomer, såsom løbende næse, kløende øjne og nysen. Den aktive ingrediens i Zyrtec kaldes cetirizin og virker ved at blokere histaminreceptorerne i kroppen, hvilket reducerer allergiske reaktioner. Zyrtec er tilgængelig som tabletter, flydende form og tyggetabletter. Det er en receptpligtig medicin og bør kun tages efter konsultation med en læge.
  kr 5.59

Hvorfor skal man vælge generiske lægemidler?

En af de vigtigste fordele ved generiske produkter er deres overkommelige pris i forhold til originalen. Producenter af disse produkter i Danmark behøver ikke at investere store summer penge i forskning og udvikling. I stedet bruger de en bevist formel til at producere medicinen. Derudover er udstyret, der bruges til at fremstille generiske produkter, ofte lige så godt som udstyret, der bruges af den oprindelige udvikler. Som et resultat kan forbrugerne forvente en høj kvalitet medicin, der er næsten umulig at skelne fra den originale medicin.

"Jeg er meget tilfreds med SundhedsApoteket. Jeg har bestilt min medicin derfra i flere måneder nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Leveringen er hurtig, og priserne er konkurrencedygtige. Jeg bor i Aarhus, og jeg vil helt sikkert fortsætte med at bestille min medicin fra SundhedsApoteket."

Mette, Aarhus

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et par år nu, og jeg er meget glad for deres service. Jeg bor i Odense, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra allergimedicin til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anders, Odense

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i nogle måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i København, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra astmamedicin til antibiotika, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Maria, København

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et år nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Jeg bor i Aalborg, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra blodtryksmedicin til antidepressiva, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Lars, Aalborg

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i flere måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i Esbjerg, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra øjendråber til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anne, Esbjerg
Ved at besøge vores website accepterer du automatisk opbevaring og behandling af dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores Fortrolighedspolitik.