• Desyrel er en medicin, der anvendes til behandling af depression. Det virker ved at øge mængden af serotonin i hjernen, hvilket forbedrer humøret og reducerer angst og stress. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger nøje, da Desyrel kan have bivirkninger og interagere med andre medicin og alkohol.
  kr 7.24
 • Anafranil er en medicin, der anvendes til behandling af depression og tvangslidelser. Den aktive ingrediens i medicinen er clomipramin, som virker ved at øge mængden af serotonin og noradrenalin i hjernen. Anafranil tilhører en gruppe af lægemidler kaldet tricykliske antidepressiva.
  kr 9.52
 • Priligy er en medicin, der anvendes til behandling af for tidlig sædafgang hos mænd. Det virker ved at øge mængden af serotonin i hjernen, hvilket forlænger tiden inden ejakulation. Priligy tages som en tablet, og virkningen begynder normalt inden for en time efter indtagelse. Det er kun tilgængeligt på recept og bør kun tages efter konsultation med en læge.
  kr 15.72
 • Aventyl er en receptpligtig medicin, der anvendes til behandling af depression og neuropatisk smerte. Det aktive stof i Aventyl kaldes nortriptylin, som tilhører en gruppe af lægemidler kaldet tricykliske antidepressiva. Aventyl virker ved at øge mængden af serotonin og noradrenalin i hjernen, hvilket kan forbedre humør og lindre smerte. Det er vigtigt at følge doseringsanvisningerne fra din læge og ikke stoppe behandlingen uden at konsultere en læge først.
  kr 7.86
 • Aygestin er en medicin, der anvendes til behandling af uregelmæssige menstruationscyklusser og livmoderblødning. Det er en type progesteron, der hjælper med at regulere hormonbalancen i kroppen. Aygestin kan også bruges til at forhindre endometriose og reducere symptomerne på fibromer.
  kr 10.83
 • Celexa er en medicin, der anvendes til behandling af depression og angstlidelser. Det virker ved at øge mængden af serotonin i hjernen, hvilket kan forbedre humør og reducere angstsymptomer.
  kr 6.02
 • Cymbalta er en medicin, der anvendes til behandling af depression og generaliseret angstlidelse. Det virker ved at øge mængden af serotonin og noradrenalin i hjernen, hvilket hjælper med at regulere humøret og reducere angstsymptomer.
  kr 7.86
 • Dosulepin er en type antidepressiv medicin, der tilhører gruppen af tricykliske antidepressiva. Det virker ved at øge mængden af serotonin og noradrenalin i hjernen, hvilket kan forbedre humøret og lindre symptomer på depression. Dosulepin kan også anvendes til behandling af angst og neuropatisk smerte.
  kr 8.47
 • Effexor-Xr er en medicin, der anvendes til behandling af depression og angstlidelser. Det virker ved at øge mængden af serotonin og noradrenalin i hjernen, hvilket forbedrer humøret og reducerer angstsymptomer. Effexor-Xr er en kapsel, der tages én gang dagligt, og doseringen afhænger af patientens tilstand og respons på behandlingen. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger og ikke ændre doseringen uden konsultation.
  kr 11.05
 • Elavil er en medicin, der anvendes til behandling af depression og angstlidelser. Det virker ved at ændre balancen af kemikalier i hjernen, der påvirker humør og følelser. Elavil tilhører en gruppe af lægemidler kaldet tricykliske antidepressiva og kan også anvendes til behandling af kronisk smerte og søvnforstyrrelser. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger nøje, da Elavil kan have bivirkninger og interagere med andre medicin.
  kr 6.02
 • Fluoxetine er en antidepressiv medicin, der tilhører klassen af selektive serotonin genoptagelsesinhibitorer (SSRI). Det virker ved at øge mængden af serotonin i hjernen, hvilket hjælper med at regulere humør og lindre symptomer på depression og angst.
  kr 6.63
 • Lexapro er et receptpligtigt antidepressivt lægemiddel, der indeholder det aktive stof escitalopram. Det bruges til behandling af depression og generaliseret angstlidelse. Lexapro virker ved at øge mængden af serotonin i hjernen, hvilket kan forbedre humør og reducere angstsymptomer. Det kan have bivirkninger som kvalme, søvnløshed og hovedpine. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger nøje, når man tager Lexapro.
  kr 7.92
 • Luvox er et lægemiddel, der indeholder fluvoxamin som aktiv ingrediens. Det bruges til behandling af depression, obsessiv-kompulsiv lidelse og social angstlidelse. Fluvoxamin er en selektiv serotonin reuptake inhibitor (SSRI), der hjælper med at øge mængden af serotonin i hjernen, hvilket kan forbedre humør og reducere angstsymptomer.
  kr 17.62
 • Melatonin er et hormon, som naturligt produceres i kroppen og hjælper med at regulere døgnrytmen. Det kan også tages som et supplement for at hjælpe med at regulere søvncyklusser og forbedre søvnkvaliteten.
  kr 6.02
 • Pamelor er en medicin, der anvendes til behandling af depression og angstlidelser. Det virker ved at øge mængden af ​​visse neurotransmittere i hjernen, herunder serotonin og noradrenalin. Det kan også bruges til at behandle kronisk smerte og migræne. Pamelor tilhører en klasse af lægemidler kendt som tricykliske antidepressiva.
  kr 7.43
 • Paxil er et antidepressivt lægemiddel, der tilhører gruppen af selektive serotonin reuptake hæmmere (SSRI). Det virker ved at øge mængden af serotonin i hjernen, hvilket kan forbedre symptomerne på depression, angst og panikangst. Paxil kan også anvendes til behandling af posttraumatisk stresslidelse (PTSD), social angstlidelse og præmenstruelt dysforisk syndrom (PMDD). Det er vigtigt at følge lægens anvisninger nøje og ikke stoppe med at tage medicinen pludseligt, da dette kan medføre ubehagelige bivirkninger.
  kr 13.14
 • Paxil-CR er en medicin, der anvendes til behandling af depression, angstlidelser, posttraumatisk stresslidelse og præmenstruelt syndrom. Det aktive stof i medicinen er paroxetin, som tilhører gruppen af selektive serotonin genoptagelseshæmmere (SSRI). Paxil-CR er en forlænget frigivelse form af paroxetin, der frigiver medicinen gradvist over tid.
  kr 17.19
 • Pristiq er en serotonin-noradrenalin genoptagelsesinhibitor (SNRI), der anvendes til behandling af depression og angstlidelser. Det virker ved at øge mængden af serotonin og noradrenalin i hjernen, hvilket forbedrer humøret og reducerer angstsymptomer.
  kr 16.33
 • Remeron er en medicin, der anvendes til behandling af depression. Det virker ved at øge mængden af serotonin og noradrenalin i hjernen. Det kan også anvendes til behandling af angst og søvnløshed. Remeron er tilgængelig i pilleform og kan kun fås på recept fra en læge.
  kr 9.70
 • Sinequan er en medicin, der anvendes til behandling af depression og angstlidelser. Det aktive stof i Sinequan kaldes doxepin, som virker ved at påvirke kemikalierne i hjernen, der er ansvarlige for humør og følelser. Sinequan tilhører en gruppe af lægemidler kaldet tricykliske antidepressiva og kan også anvendes til behandling af søvnløshed. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger nøje, når man tager Sinequan, da der kan være bivirkninger og interaktioner med andre lægemidler.
  kr 8.10
 • Tofranil er en tricyklisk antidepressiv medicin, der anvendes til behandling af depression og enuresis (ufrivillig vandladning) hos børn.
  kr 7.82
 • Trintellix er en medicin, der anvendes til behandling af depression hos voksne. Det virker ved at øge mængden af serotonin i hjernen, hvilket kan forbedre humør, energi og interesse for daglige aktiviteter. Trintellix er en selektiv serotonin reuptake inhibitor (SSRI) og kan også hjælpe med at reducere angstsymptomer.
  kr 52.50
 • Viibryd er en medicin, der anvendes til behandling af depression hos voksne. Det virker ved at påvirke niveauet af serotonin og norepinephrin i hjernen. Det kan også hjælpe med at lindre angstsymptomer.
  kr 13.26
 • Wellbutrin-Sr er en medicin, der anvendes til behandling af depression og sæsonbetinget affektiv lidelse (SAD). Det virker ved at øge niveauet af visse neurotransmittere i hjernen, herunder dopamin og noradrenalin. Det kan også hjælpe med at reducere trangen til at ryge.
  kr 10.56
 • Zoloft er en receptpligtig medicin, der indeholder det aktive stof sertralin. Det er en type antidepressiv medicin, der anvendes til behandling af depression, angstlidelser, OCD og PTSD. Zoloft virker ved at øge mængden af serotonin i hjernen, hvilket kan forbedre humør, søvn og appetit. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger nøje, når man tager Zoloft, da det kan forårsage bivirkninger og interagere med andre medicin.
  kr 6.02

Hvorfor skal man vælge generiske lægemidler?

En af de vigtigste fordele ved generiske produkter er deres overkommelige pris i forhold til originalen. Producenter af disse produkter i Danmark behøver ikke at investere store summer penge i forskning og udvikling. I stedet bruger de en bevist formel til at producere medicinen. Derudover er udstyret, der bruges til at fremstille generiske produkter, ofte lige så godt som udstyret, der bruges af den oprindelige udvikler. Som et resultat kan forbrugerne forvente en høj kvalitet medicin, der er næsten umulig at skelne fra den originale medicin.

"Jeg er meget tilfreds med SundhedsApoteket. Jeg har bestilt min medicin derfra i flere måneder nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Leveringen er hurtig, og priserne er konkurrencedygtige. Jeg bor i Aarhus, og jeg vil helt sikkert fortsætte med at bestille min medicin fra SundhedsApoteket."

Mette, Aarhus

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et par år nu, og jeg er meget glad for deres service. Jeg bor i Odense, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra allergimedicin til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anders, Odense

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i nogle måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i København, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra astmamedicin til antibiotika, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Maria, København

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et år nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Jeg bor i Aalborg, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra blodtryksmedicin til antidepressiva, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Lars, Aalborg

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i flere måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i Esbjerg, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra øjendråber til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anne, Esbjerg
Ved at besøge vores website accepterer du automatisk opbevaring og behandling af dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores Fortrolighedspolitik.