• Betadine er en antiseptisk opløsning, der anvendes til at desinficere sår og forhindre infektioner. Det aktive stof i Betadine er povidon-jod, der dræber bakterier, svampe og vira på overfladen af huden. Betadine kan også anvendes til at desinficere kirurgiske instrumenter og som en del af præoperativ hudforberedelse.
  kr 185.65
 • Chloroquin er en medicin, der normalt bruges til behandling af malaria. Det virker ved at dræbe malariaparasitten i kroppen. Det kan også bruges til behandling af visse autoimmune sygdomme som lupus og reumatoid arthritis. Det kan have bivirkninger, især ved høje doser, og bør kun tages efter anbefaling fra en læge.
  kr 9.18
 • Daklinza er et lægemiddel til behandling af hepatitis C-infektion. Det indeholder stoffet daclatasvir, som hæmmer virussets evne til at formere sig og sprede sig i kroppen. Daklinza tages som en pille én gang om dagen i kombination med andre lægemidler mod hepatitis C.
  kr 186.31
 • Efavirenz-Emtricitabin-Tenofovir er en kombinationsmedicin, der bruges til behandling af HIV-infektion. Det indeholder tre aktive stoffer, der arbejder sammen for at hæmme virusets evne til at formere sig og sprede sig i kroppen.
  kr 141.10
 • Famvir er et antiviralt lægemiddel, der bruges til behandling af infektioner forårsaget af herpesvirus, herunder genital herpes, helvedesild og forkølelsessår. Det virker ved at hæmme spredningen af ​​viruset og reducere sværhedsgraden og varigheden af ​​symptomerne.
  kr 48.81
 • Favipiravir er en antiviral medicin, der anvendes til behandling af influenza og andre virale infektioner. Det virker ved at hæmme virusets evne til at replikere sig selv i kroppen.
  kr 45.93
 • Hepcinat-Lp er en medicin, der anvendes til behandling af hepatitis C-infektion. Det indeholder en kombination af sofosbuvir og ledipasvir, som virker ved at hæmme virusets evne til at formere sig og sprede sig i kroppen. Det er en oral medicin, der tages en gang dagligt i en bestemt periode, afhængigt af patientens sygdomshistorie og sundhedstilstand.
  kr 325.26
 • Kaletra er en medicin, der indeholder lopinavir og ritonavir. Den bruges til behandling af HIV-infektion ved at hæmme virkningen af proteaser, som er nødvendige for virusets reproduktion.
  kr 58.76
 • Melatonin er et hormon, som naturligt produceres i kroppen og hjælper med at regulere døgnrytmen. Det kan også tages som et supplement for at hjælpe med at regulere søvncyklusser og forbedre søvnkvaliteten.
  kr 6.02
 • Molnupiravir er en antiviral medicin, der bruges til behandling af COVID-19-infektioner. Det virker ved at hæmme replikationen af virusset, hvilket kan reducere symptomerne og hastigheden af sygdommens progression.
  kr 24.45
 • Natdac er en medicin, der indeholder stoffet daclatasvir. Det bruges til behandling af hepatitis C-virusinfektioner hos voksne. Natdac virker ved at hæmme virusets evne til at formere sig i kroppen. Det tages som en tablet en gang om dagen og skal tages i kombination med andre lægemidler mod hepatitis C.
  kr 104.60
 • Primaquin er en medicin, der bruges til behandling af malaria og til forebyggelse af tilbagefald af visse typer af malaria. Det virker ved at dræbe malaria-parasitter i kroppen.
  kr 4.91
 • Rebetol er en medicin, der anvendes til behandling af hepatitis C-infektioner. Det aktive stof i Rebetol er ribavirin, som virker ved at hæmme virusets evne til at formere sig. Rebetol tages normalt som en pille to gange om dagen i kombination med andre lægemidler, der også er rettet mod hepatitis C. Det er vigtigt at følge doseringsanvisningerne nøje og informere lægen om eventuelle bivirkninger.
  kr 39.16
 • Symmetrel er en medicin, der indeholder det aktive stof amantadin. Det bruges til behandling af Parkinsons sygdom og til forebyggelse og behandling af influenza A-virusinfektioner. Symmetrel virker ved at hæmme virusets evne til at trænge ind i celler og formere sig. Det kan også hjælpe med at lindre symptomer på Parkinsons sygdom ved at øge mængden af dopamin i hjernen.
  kr 12.53
 • Tamiflu er en medicin, der anvendes til behandling af influenza. Det virker ved at hæmme spredningen af ​​influenzavirus i kroppen og kan hjælpe med at reducere sværhedsgraden og varigheden af ​​symptomerne. Tamiflu kan også anvendes som en forebyggende behandling mod influenza hos personer, der er udsat for sygdommen.
  kr 65.08
 • Tenofovir-Disoproxil-Fumarat er en medicin, der anvendes til behandling af HIV-infektioner. Det virker ved at hæmme virusets evne til at formere sig i kroppen.
  kr 57.96
 • Tenofovir-Emtricitabin er en kombinationsmedicin, der anvendes til behandling af HIV-infektion. Den virker ved at hæmme virusets evne til at formere sig i kroppen.
  kr 36.10
 • Valtrex er et antiviralt lægemiddel, der anvendes til behandling af infektioner forårsaget af herpesvirus, herunder genital herpes, herpes zoster (helvedesild) og herpes labialis (forkølelsessår). Lægemidlet virker ved at hæmme spredningen af virus og reducerer symptomerne på infektionen.
  kr 43.47
 • Velpanat er en medicin, der anvendes til behandling af kronisk hepatitis C-infektion. Det består af en kombination af to aktive stoffer, sofosbuvir og velpatasvir, der virker ved at hæmme virusets evne til at reproducere sig selv i kroppen. Behandlingen er normalt taget som en pille en gang om dagen i 12 uger, og kan føre til en helbredelse af hepatitis C-infektionen i op til 95% af tilfældene.
  kr 603.93
 • Viramune er en medicin, der bruges til behandling af HIV-infektion. Det virker ved at hæmme reproduktionen af viruset og dermed reducere mængden af virus i kroppen. Det skal tages i kombination med andre antiretrovirale lægemidler for at opnå den bedste effekt.
  kr 15.35
 • Zovirax er en medicin, der anvendes til behandling af virusinfektioner, herunder herpes simplex og helvedesild. Det aktive stof i Zovirax er aciclovir, som virker ved at hæmme spredningen af virus i kroppen. Zovirax kan tages som tabletter, salve eller intravenøs opløsning.
  kr 5.83

Hvorfor skal man vælge generiske lægemidler?

En af de vigtigste fordele ved generiske produkter er deres overkommelige pris i forhold til originalen. Producenter af disse produkter i Danmark behøver ikke at investere store summer penge i forskning og udvikling. I stedet bruger de en bevist formel til at producere medicinen. Derudover er udstyret, der bruges til at fremstille generiske produkter, ofte lige så godt som udstyret, der bruges af den oprindelige udvikler. Som et resultat kan forbrugerne forvente en høj kvalitet medicin, der er næsten umulig at skelne fra den originale medicin.

"Jeg er meget tilfreds med SundhedsApoteket. Jeg har bestilt min medicin derfra i flere måneder nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Leveringen er hurtig, og priserne er konkurrencedygtige. Jeg bor i Aarhus, og jeg vil helt sikkert fortsætte med at bestille min medicin fra SundhedsApoteket."

Mette, Aarhus

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et par år nu, og jeg er meget glad for deres service. Jeg bor i Odense, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra allergimedicin til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anders, Odense

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i nogle måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i København, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra astmamedicin til antibiotika, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Maria, København

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et år nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Jeg bor i Aalborg, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra blodtryksmedicin til antidepressiva, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Lars, Aalborg

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i flere måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i Esbjerg, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra øjendråber til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anne, Esbjerg
Ved at besøge vores website accepterer du automatisk opbevaring og behandling af dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores Fortrolighedspolitik.