• Advil-Dual-Action er en smertestillende medicin, der indeholder ibuprofen og paracetamol. Det bruges til at lindre smerter, herunder hovedpine, tandpine, menstruationssmerter og muskelsmerter. Det virker ved at hæmme produktionen af prostaglandiner, som er ansvarlige for smerter og inflammation i kroppen. Det er vigtigt at følge doseringsanvisningerne og rådføre sig med en læge, hvis der opstår bivirkninger eller hvis man tager andre medicin.
  kr 9.95
 • Azor er en medicin, der anvendes til behandling af forhøjet blodtryk. Den indeholder to aktive stoffer, amlodipin og olmesartan, som virker ved at afslappe blodkarrene og reducere blodtrykket. Azor kan tages som en enkelt tablet en gang om dagen og skal tages regelmæssigt for at opretholde effekten. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger nøje og rapportere eventuelle bivirkninger.
  kr 21.74
 • Buscopan er en medicin, der anvendes til at behandle kramper og spasmer i mave-tarmkanalen. Det virker ved at slappe af i musklerne i tarmene og lindre smerter og ubehag i maven.
  kr 9.95
 • Cyclopam er en medicin, der anvendes til at lindre kramper og smerter i mave-tarmkanalen. Det aktive stof i Cyclopam hedder dicyclomine, og det virker ved at afslappe musklerne i tarmene og mindske kramper. Cyclopam kan også anvendes til at lindre symptomer på irritabel tarm-syndrom.
  kr 10.56
 • Emflaza er en medicin, der anvendes til behandling af Duchennes muskeldystrofi, en sjælden arvelig sygdom, der påvirker musklerne og forårsager progressiv muskelsvaghed. Emflaza indeholder det aktive stof deflazacort og virker ved at reducere inflammation og hævelse i musklerne, hvilket kan forbedre muskelfunktionen og forsinke sygdommens progression.
  kr 9.70
 • Flexeril er et muskelafslappende middel, der bruges til at lindre smerter og muskelspasmer. Det virker ved at påvirke visse kemikalier i hjernen og rygmarven, der er ansvarlige for muskelsammentrækninger. Flexeril er normalt ordineret til kortsigtet brug og bør tages som anvist af en læge.
  kr 26.28
 • Lioresal er en medicin, der anvendes til behandling af muskelspasmer forårsaget af sygdomme som multipel sklerose og rygmarvsskader. Det virker ved at påvirke nervesystemet og reducere muskelspændinger.
  kr 9.03
 • Melatonin er et hormon, som naturligt produceres i kroppen og hjælper med at regulere døgnrytmen. Det kan også tages som et supplement for at hjælpe med at regulere søvncyklusser og forbedre søvnkvaliteten.
  kr 6.02
 • Alfacalcidol er en aktiv metabolit af vitamin D, som udfører vigtige funktioner, der består i regulering af calciumbalancen og knoglemetabolismen. Alfacalcidol er analog med vitamin D-hormon, som aktiviseres af enzyme 25-hydroxylase i leveren til D-hormonens systemiske og - i osteoblaster - lokale virkninger. Det har en unik struktur af pleiotropiske effekter på f.eks. tarmen, knogler, pararthyroider, muskler og hjerne. Alfacalcidol er bedre end almindelig vitamin D (cholecalciferol), fordi den endelige aktivering af sidstnævnte justeres af en negativ tilbagekobling. Selv om alfacalcidol er meget anvendt til behandling af osteoporose, er dets virkningsmekanisme i knogle ikke forstået fuldt ud. Alfacalcidol stimulerer calciums (Ca) absorption i tarmen, øger Ca-udskillelse fra urinen og Ca-niveauer i serum, samt undertrykker sekretion af parathyroideahormon (PTH).
  kr 10.56
 • Ovol er en medicin, der bruges til at lindre oppustethed, flatulens og luft i maven. Det virker ved at nedbryde gasbobler i maven og tarmene, hvilket gør det lettere at passere luft og afføring. Ovol er tilgængelig som en oral suspension eller tablet og kan købes uden recept.
  kr 154.69
 • Robaxin er en receptpligtig medicin, der indeholder metocarbamol som aktiv ingrediens. Det er en muskelafslappende medicin, der bruges til at behandle smerter og muskelspasmer forårsaget af skader, sygdomme eller kirurgiske indgreb. Det virker ved at påvirke centralnervesystemet og hjælper med at lindre muskelspændinger og smerter. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger og dosering for at undgå bivirkninger og uønskede reaktioner.
  kr 12.94
 • Skelaxin er en muskelafslappende medicin, der bruges til at lindre smerter og ubehag forårsaget af muskelspasmer.
  kr 13.26
 • Zanaflex er en medicin, der bruges til behandling af muskelspasmer. Det virker ved at påvirke nervesystemet og reducere muskelspændinger. Det aktive stof i Zanaflex kaldes tizanidinhydrochlorid.
  kr 12.96

Hvorfor skal man vælge generiske lægemidler?

En af de vigtigste fordele ved generiske produkter er deres overkommelige pris i forhold til originalen. Producenter af disse produkter i Danmark behøver ikke at investere store summer penge i forskning og udvikling. I stedet bruger de en bevist formel til at producere medicinen. Derudover er udstyret, der bruges til at fremstille generiske produkter, ofte lige så godt som udstyret, der bruges af den oprindelige udvikler. Som et resultat kan forbrugerne forvente en høj kvalitet medicin, der er næsten umulig at skelne fra den originale medicin.

"Jeg er meget tilfreds med SundhedsApoteket. Jeg har bestilt min medicin derfra i flere måneder nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Leveringen er hurtig, og priserne er konkurrencedygtige. Jeg bor i Aarhus, og jeg vil helt sikkert fortsætte med at bestille min medicin fra SundhedsApoteket."

Mette, Aarhus

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et par år nu, og jeg er meget glad for deres service. Jeg bor i Odense, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra allergimedicin til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anders, Odense

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i nogle måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i København, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra astmamedicin til antibiotika, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Maria, København

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et år nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Jeg bor i Aalborg, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra blodtryksmedicin til antidepressiva, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Lars, Aalborg

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i flere måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i Esbjerg, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra øjendråber til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anne, Esbjerg
Ved at besøge vores website accepterer du automatisk opbevaring og behandling af dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores Fortrolighedspolitik.