• Apixaban er en blodfortyndende medicin, der anvendes til at forebygge blodpropper og slagtilfælde hos personer med atrieflimren eller dyb venetrombose. Det virker ved at hæmme et protein kaldet faktor Xa, som er involveret i blodkoagulation.
  kr 79.63
 • Atarax er en medicin, der anvendes til behandling af angst, søvnløshed og kløe. Det virker ved at blokere histaminreceptorer i hjernen og reducerer dermed symptomerne på angst og kløe. Det kan også have en beroligende virkning og hjælpe med at forbedre søvnkvaliteten.
  kr 5.55
 • Betadine er en antiseptisk opløsning, der anvendes til at desinficere sår og forhindre infektioner. Det aktive stof i Betadine er povidon-jod, der dræber bakterier, svampe og vira på overfladen af huden. Betadine kan også anvendes til at desinficere kirurgiske instrumenter og som en del af præoperativ hudforberedelse.
  kr 188.67
 • Cellcept er et immunsuppressivt lægemiddel, der anvendes til at forhindre afstødning af organtransplantater og til behandling af autoimmune sygdomme såsom lupus og rheumatoid arthritis. Det virker ved at hæmme kroppens immunsystem, så det ikke angriber det transplanterede organ eller kroppens egne celler. Lægemidlet tages som tabletter eller som en oral opløsning.
  kr 112.82
 • Cyclogyl er en medicin, der indeholder det aktive stof cyclopentolat. Det bruges til at udvide pupillen og lindre smerter og betændelse i øjet. Det anvendes typisk før øjenundersøgelser eller kirurgi.
  kr 202.15
 • Cyklokapron er en medicin, der bruges til at reducere blødning og stoppe blødning i forbindelse med kirurgi eller skade. Det virker ved at hæmme blodkoagulationen og forhindre blodplader i at klumpe sammen.
  kr 38.98
 • Dilantin er en medicin, der anvendes til behandling af epilepsi. Det virker ved at stabilisere elektriske aktiviteter i hjernen og forhindre anfald.
  kr 12.80
 • Emla er en receptpligtig medicin, der indeholder de aktive ingredienser lidocain og prilocain. Det anvendes til at bedøve huden før mindre kirurgiske indgreb, som f.eks. nåleindføring eller fjernelse af hudlæsioner. Emla påføres som en creme på huden og virker ved at blokere smertesignalerne fra nerverne i huden.
  kr 331.32
 • Imuran er en medicin, der indeholder azathioprin som aktiv ingrediens. Det bruges primært til at undertrykke immunsystemet og forhindre afstødning af organer efter transplantation. Det kan også anvendes til behandling af autoimmune sygdomme som Crohns sygdom, lupus og reumatoid arthritis. Imuran skal tages under nøje lægeligt tilsyn på grund af dets potentielt alvorlige bivirkninger.
  kr 12.58
 • Lotemax er en medicin, der indeholder den aktive ingrediens loteprednol etabonat. Det er et steroid, der anvendes til behandling af betændelse og hævelse i øjnene. Det kan bruges til behandling af en række øjenlidelser, herunder konjunktivitis, keratitis og uveitis. Lotemax kan kun købes på recept fra en læge.
  kr 202.15
 • Melatonin er et hormon, som naturligt produceres i kroppen og hjælper med at regulere døgnrytmen. Det kan også tages som et supplement for at hjælpe med at regulere søvncyklusser og forbedre søvnkvaliteten.
  kr 6.11
 • Mucopain er en medicin, der anvendes til at lindre smerter og ubehag i munden forårsaget af sår, tandkødsbetændelse eller tandudtrækning. Det indeholder benzocain som virksomt stof, der virker som en lokalbedøvelse. Mucopain kan også anvendes til at lindre kløe og svie i huden.
  kr 3145.08
 • Neoral er en immunosuppressiv medicin, der anvendes til at forhindre afstødning af organtransplantater og til behandling af autoimmune sygdomme såsom psoriasis og rheumatoid arthritis. Det aktive stof i Neoral er ciclosporin, som hæmmer immunsystemets aktivitet og derved reducerer inflammation og risikoen for afstødning.
  kr 40.43
 • Orahelp er en medicin, der anvendes til midlertidigt at lindre smerte og ubehag i munden og tandkødet. Den aktive ingrediens i Orahelp er benzocain, som virker som en lokalbedøvelse. Orahelp fås som en gel eller spray og påføres direkte på det berørte område i munden. Det er vigtigt at følge doseringsanvisningerne og ikke bruge medicinen i længere tid end anbefalet.
  kr 170.69
 • Prograf er et immunosuppressivt lægemiddel, der anvendes til at forhindre afstødning af organer efter transplantation. Det aktive stof i Prograf kaldes tacrolimus, og det virker ved at hæmme immunsystemet og forhindre, at kroppen afviser det transplanterede organ. Prograf tages normalt som en kapsel og skal tages på samme tid hver dag. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger nøje, da doseringen kan variere afhængigt af patientens tilstand og andre faktorer.
  kr 55.04
 • Protopic er en receptpligtig medicin, der indeholder tacrolimus som aktiv ingrediens. Det er en immunmodulerende salve, der anvendes til behandling af atopisk dermatitis (eksem) hos voksne og børn over 2 år. Protopic hjælper med at reducere inflammation og kløe i huden ved at hæmme aktiviteten af ​​visse immunceller i kroppen. Det bør kun anvendes efter anbefaling fra en læge og bør ikke bruges på åbne sår eller inficerede områder på huden.
  kr 331.32
 • Tapazole er en medicin, der anvendes til behandling af hyperthyroidisme, en tilstand hvor skjoldbruskkirtlen producerer for meget thyreoideahormon. Tapazole virker ved at hæmme produktionen af thyreoideahormon i skjoldbruskkirtlen.
  kr 9.23
 • Toradol er en ikke-steroide antiinflammatorisk medicin (NSAID), som bruges til at lindre moderat til svær smerte. Det virker ved at hæmme produktionen af prostaglandiner, som er ansvarlige for smerte og betændelse i kroppen. Toradol er normalt kun tilgængelig på recept fra en læge.
  kr 9.48
 • Urecholine er en medicin, der bruges til at øge muskelaktiviteten i blære og tarm. Det aktive stof i Urecholine kaldes bethanechol og virker ved at stimulere de muskler, der er ansvarlige for at tømme blæren og tarmen. Urecholine bruges til behandling af visse typer af urinvejsproblemer og fordøjelsesproblemer.
  kr 17.60
 • Xarelto er en blodfortyndende medicin, der anvendes til at forebygge blodpropper og slagtilfælde hos patienter med en række sygdomme, herunder atrieflimren, dyb venetrombose og lungeemboli. Det aktive stof i Xarelto er Rivaroxaban, som hæmmer koagulationen af blodet ved at blokere aktiviteten af faktor Xa. Xarelto administreres i tabletform og kræver ikke regelmæssige blodprøver for at overvåge dens effektivitet. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger nøje, da Xarelto kan øge risikoen for blødning.
  kr 40.51
 • Xylocaine er en lokalbedøvende medicin, der indeholder det aktive stof lidocain. Det bruges til at reducere smerte og ubehag under medicinske procedurer, såsom injektioner eller mindre kirurgiske indgreb. Xylocaine virker ved at blokere nerveimpulser i det område, hvor medicinen påføres.
  kr 112.29

Hvorfor skal man vælge generiske lægemidler?

En af de vigtigste fordele ved generiske produkter er deres overkommelige pris i forhold til originalen. Producenter af disse produkter i Danmark behøver ikke at investere store summer penge i forskning og udvikling. I stedet bruger de en bevist formel til at producere medicinen. Derudover er udstyret, der bruges til at fremstille generiske produkter, ofte lige så godt som udstyret, der bruges af den oprindelige udvikler. Som et resultat kan forbrugerne forvente en høj kvalitet medicin, der er næsten umulig at skelne fra den originale medicin.

"Jeg er meget tilfreds med SundhedsApoteket. Jeg har bestilt min medicin derfra i flere måneder nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Leveringen er hurtig, og priserne er konkurrencedygtige. Jeg bor i Aarhus, og jeg vil helt sikkert fortsætte med at bestille min medicin fra SundhedsApoteket."

Mette, Aarhus

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et par år nu, og jeg er meget glad for deres service. Jeg bor i Odense, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra allergimedicin til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anders, Odense

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i nogle måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i København, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra astmamedicin til antibiotika, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Maria, København

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et år nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Jeg bor i Aalborg, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra blodtryksmedicin til antidepressiva, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Lars, Aalborg

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i flere måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i Esbjerg, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra øjendråber til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anne, Esbjerg
Ved at besøge vores website accepterer du automatisk opbevaring og behandling af dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores Fortrolighedspolitik.