Kemadrin Danmark

Kemadrin er en medicin, der anvendes til behandling af symptomer på Parkinsons sygdom og visse bivirkninger af visse psykotrope lægemidler. Det virker ved at blokere virkningen af acetylcholin, en neurotransmitter i hjernen.

Dosage
  • 5mg
Pakke Per Pill Pris Savings Bestilling
30 tablets kr 21.58 kr 647.27
60 tablets kr 19.78 kr 1186.89 kr 107.65
90 tablets kr 16.19 kr 1456.98 kr 484.84
120 tablets kr 14.84 kr 1780.68 kr 808.40
180 tablets kr 13.19 kr 2374.48 kr 1509.16
360 tablets kr 11.99 kr 4317.60 kr 3449.67

Hvad er Kemadrin, og hvad bruges det til?

Kemadrin er et lægemiddel, der bruges til behandling af Parkinsons sygdom og visse bivirkninger af visse psykotrope lægemidler. Det virker ved at blokere virkningen af acetylcholin, en neurotransmitter i hjernen.

Hvordan skal jeg tage Kemadrin?

Kemadrin skal tages som anvist af din læge. Det tages normalt tre gange om dagen med eller uden mad. Det er vigtigt at tage Kemadrin på samme tid hver dag for at opretholde en konstant mængde i kroppen.

Hvad er den anbefalede dosis af Kemadrin?

Den anbefalede dosis af Kemadrin varierer afhængigt af patientens alder, vægt, sygdom og andre faktorer. Din læge vil ordinere den passende dosis for dig.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg glemmer at tage en dosis af Kemadrin?

Hvis du glemmer at tage en dosis af Kemadrin, skal du tage den så snart du husker det. Hvis det er tæt på tidspunktet for din næste dosis, skal du springe den glemte dosis over og fortsætte med din normale dosering. Du må ikke tage en dobbelt dosis for at indhente den glemte dosis.

Hvilke bivirkninger kan Kemadrin forårsage?

Kemadrin kan forårsage bivirkninger som mundtørhed, forstoppelse, sløret syn, svimmelhed, søvnløshed og hovedpine. Alvorlige bivirkninger som hallucinationer, forvirring og anfald kan også forekomme. Kontakt straks din læge, hvis du oplever nogen af disse bivirkninger.

Kan jeg tage Kemadrin, hvis jeg er gravid eller ammer?

Gravide eller ammende kvinder bør ikke tage Kemadrin, medmindre det er ordineret af en læge. Der er ikke tilstrækkelige data om sikkerheden af Kemadrin under graviditet eller amning.

Kan jeg tage Kemadrin sammen med andre lægemidler?

Kemadrin kan interagere med visse lægemidler, herunder andre Parkinsons-lægemidler, antihistaminer og antidepressiva. Det er vigtigt at informere din læge om alle de lægemidler, du tager, inden du begynder at tage Kemadrin.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg oplever en overdosis af Kemadrin?

Hvis du oplever en overdosis af Kemadrin, skal du straks kontakte din læge eller ringe til giftlinjen. Symptomer på en overdosis kan omfatte forvirring, hallucinationer, kramper og koma.

Kan jeg drikke alkohol, mens jeg tager Kemadrin?

Det anbefales ikke at drikke alkohol, mens du tager Kemadrin. Alkohol kan forværre bivirkninger som svimmelhed og døsighed.

Hvordan opbevares Kemadrin?

Kemadrin skal opbevares ved stuetemperatur, beskyttet mod lys og fugt. Opbevar det utilgængeligt for børn og kæledyr.

Hvad er kendte lokale navne på medicinen?

  • Procyclidine
  • and Dynakrin
  • Osnervan
  • Perkinil
  • Arpicolin
  • Prodine
  • Kemadren
Ved at besøge vores website accepterer du automatisk opbevaring og behandling af dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores Fortrolighedspolitik.