• Aricept er en medicin, der anvendes til behandling af symptomerne på Alzheimers sygdom. Det virker ved at øge mængden af en neurotransmitter kaldet acetylcholin i hjernen, hvilket kan forbedre hukommelse, tænkning og adfærd hos patienter med denne sygdom.
  kr 11.77
 • Artane er en medicin, der bruges til behandling af Parkinsons sygdom og nogle former for ufrivillige bevægelser. Det virker ved at påvirke visse kemikalier i hjernen, der er ansvarlige for bevægelseskontrol. Artane kan også anvendes til andre formål, som din læge kan ordinere det til.
  kr 7.53
 • Azilect er en medicin, der anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Det aktive stof i Azilect kaldes rasagilin og virker ved at øge mængden af dopamin i hjernen, hvilket kan reducere symptomerne på sygdommen. Azilect tages som en tablet en gang om dagen og kan tages alene eller i kombination med andre Parkinsons medicin. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger nøje, når man tager Azilect.
  kr 13.45
 • Dostinex er en medicin, der indeholder det aktive stof cabergolin. Det bruges til behandling af hyperprolaktinæmi, en tilstand hvor kroppen producerer for meget af hormonet prolaktin. Dostinex virker ved at hæmme produktionen af prolaktin, og kan også anvendes til behandling af Parkinsons sygdom.
  kr 126.27
 • Eldepryl er en medicin, der anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Det virker ved at øge mængden af dopamin i hjernen, hvilket kan reducere symptomer som tremor, stivhed og langsomme bevægelser. Eldepryl hæmmer nedbrydningen af dopamin og kan derfor forbedre patientens evne til at udføre daglige aktiviteter.
  kr 11.90
 • Exelon er en medicin, der anvendes til behandling af symptomer på Alzheimers sygdom og Parkinsons sygdom. Den aktive ingrediens i Exelon er rivastigmin, som fungerer ved at øge mængden af acetylcholin i hjernen og dermed forbedre hjernens funktion. Exelon fås i form af kapsler, plaster og oral opløsning.
  kr 13.45
 • Galantamin er en medicin, der anvendes til behandling af symptomer på mild til moderat Alzheimers sygdom. Det virker ved at øge mængden af acetylcholin i hjernen, hvilket kan forbedre hukommelse og tænkningsevne.
  kr 19.92
 • Kemadrin er en medicin, der anvendes til behandling af symptomer på Parkinsons sygdom og visse bivirkninger af visse psykotrope lægemidler. Det virker ved at blokere virkningen af acetylcholin, en neurotransmitter i hjernen.
  kr 12.20
 • Melatonin er et hormon, som naturligt produceres i kroppen og hjælper med at regulere døgnrytmen. Det kan også tages som et supplement for at hjælpe med at regulere søvncyklusser og forbedre søvnkvaliteten.
  kr 6.10
 • Mirapex er en medicin, der bruges til behandling af Parkinsons sygdom og RLS (restless legs syndrome). Det virker ved at øge mængden af dopamin i hjernen.
  kr 8.96
 • Namenda er en medicin, der anvendes til behandling af symptomerne på Alzheimers sygdom. Det virker ved at regulere niveauerne af en neurotransmitter kaldet glutamat i hjernen. Namenda kan forbedre hukommelsen, tænkeevnen og evnen til at udføre daglige aktiviteter hos patienter med mild til moderat Alzheimers sygdom.
  kr 10.71
 • Namzaric er en medicin, der bruges til behandling af Alzheimers sygdom. Den indeholder to aktive ingredienser, donepezil og memantin, som virker på forskellige måder for at forbedre hjernens funktion og nedsætte symptomerne på sygdommen. Namzaric tages som en kapsel én gang om dagen og bør kun tages efter anbefaling fra en læge.
  kr 23.53
 • Nootropil er en medicin, der anvendes til at forbedre kognitiv funktion og hukommelse. Det virker ved at øge aktiviteten af neurotransmittere i hjernen, hvilket kan føre til øget koncentration, fokus og mental klarhed. Det er også blevet brugt til behandling af Alzheimers sygdom og andre former for demens.
  kr 8.09
 • Parlodel er en medicin, der indeholder det aktive stof bromocriptin. Det bruges til behandling af forskellige lidelser, herunder Parkinsons sygdom, hyperprolaktinæmi og akromegali. Parlodel virker ved at påvirke dopaminreceptorer i hjernen. Det kan tages som en tablet.
  kr 21.29
 • Requip er en medicin, der indeholder den aktive ingrediens ropinirol. Det bruges til behandling af Parkinsons sygdom og RLS (restless legs syndrome). Requip fungerer ved at påvirke dopaminreceptorer i hjernen og kan hjælpe med at reducere symptomer som tremor, stivhed og muskelbevægelser.
  kr 10.40
 • Sinemet er en medicin, der bruges til behandling af Parkinsons sygdom. Den indeholder levodopa og carbidopa, som hjælper med at øge mængden af dopamin i hjernen og dermed reducere symptomer på sygdommen.
  kr 7.97
 • Sinemet-Cr er en medicin, der anvendes til behandling af symptomer på Parkinsons sygdom. Det indeholder to aktive ingredienser, levodopa og carbidopa, som arbejder sammen for at øge mængden af dopamin i hjernen og forbedre motoriske funktioner såsom muskelstivhed og tremor. Sinemet-Cr er en forlænget frigivelsesformulering, der frigiver medicinen gradvist over tid for at opretholde en jævn effekt og reducere bivirkninger.
  kr 14.07
 • Stalevo er en medicin, der anvendes til behandling af Parkinsons sygdom. Den indeholder tre aktive ingredienser: levodopa, carbidopa og entacapon, som virker sammen for at øge mængden af dopamin i hjernen og lindre symptomerne på Parkinsons sygdom.
  kr 16.19
 • Symmetrel er en medicin, der indeholder det aktive stof amantadin. Det bruges til behandling af Parkinsons sygdom og til forebyggelse og behandling af influenza A-virusinfektioner. Symmetrel virker ved at hæmme virusets evne til at trænge ind i celler og formere sig. Det kan også hjælpe med at lindre symptomer på Parkinsons sygdom ved at øge mængden af dopamin i hjernen.
  kr 12.70

Hvorfor skal man vælge generiske lægemidler?

En af de vigtigste fordele ved generiske produkter er deres overkommelige pris i forhold til originalen. Producenter af disse produkter i Danmark behøver ikke at investere store summer penge i forskning og udvikling. I stedet bruger de en bevist formel til at producere medicinen. Derudover er udstyret, der bruges til at fremstille generiske produkter, ofte lige så godt som udstyret, der bruges af den oprindelige udvikler. Som et resultat kan forbrugerne forvente en høj kvalitet medicin, der er næsten umulig at skelne fra den originale medicin.

"Jeg er meget tilfreds med SundhedsApoteket. Jeg har bestilt min medicin derfra i flere måneder nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Leveringen er hurtig, og priserne er konkurrencedygtige. Jeg bor i Aarhus, og jeg vil helt sikkert fortsætte med at bestille min medicin fra SundhedsApoteket."

Mette, Aarhus

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et par år nu, og jeg er meget glad for deres service. Jeg bor i Odense, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra allergimedicin til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anders, Odense

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i nogle måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i København, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra astmamedicin til antibiotika, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Maria, København

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et år nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Jeg bor i Aalborg, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra blodtryksmedicin til antidepressiva, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Lars, Aalborg

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i flere måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i Esbjerg, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra øjendråber til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anne, Esbjerg
Ved at besøge vores website accepterer du automatisk opbevaring og behandling af dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores Fortrolighedspolitik.