• Combivir er en kombinationsmedicin, der indeholder de to aktive stoffer zidovudin og lamivudin. Det bruges til behandling af HIV-infektioner og kan hjælpe med at forhindre spredning af virussen i kroppen.
  kr 22.35
 • Daklinza er et lægemiddel til behandling af hepatitis C-infektion. Det indeholder stoffet daclatasvir, som hæmmer virussets evne til at formere sig og sprede sig i kroppen. Daklinza tages som en pille én gang om dagen i kombination med andre lægemidler mod hepatitis C.
  kr 186.31
 • Darunavir er en antiretroviral medicin, der anvendes til behandling af HIV-infektion. Det virker ved at hæmme proteaseenzymet, som er nødvendigt for virusets reproduktion. Darunavir tages som tabletter og kan tages alene eller i kombination med andre antiretrovirale lægemidler.
  kr 156.21
 • Efavirenz er en antiretroviral medicin, der anvendes til behandling af HIV-infektion. Det virker ved at hæmme enzymer, der er nødvendige for virusets reproduktion, og dermed reducere mængden af virus i kroppen. Det tages typisk som en del af en kombinationsbehandling med andre antiretrovirale lægemidler.
  kr 43.47
 • Efavirenz-Emtricitabin-Tenofovir er en kombinationsmedicin, der bruges til behandling af HIV-infektion. Det indeholder tre aktive stoffer, der arbejder sammen for at hæmme virusets evne til at formere sig og sprede sig i kroppen.
  kr 141.10
 • Epivir er en medicin, der anvendes til behandling af HIV-infektioner og hepatitis B-virusinfektioner. Det aktive stof i Epivir kaldes lamivudin og virker ved at hæmme virusets evne til at replikere sig selv. Epivir kan tages som tabletter eller som oral opløsning. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger nøje og ikke stoppe behandlingen uden at tale med lægen først.
  kr 22.56
 • Famvir er et antiviralt lægemiddel, der bruges til behandling af infektioner forårsaget af herpesvirus, herunder genital herpes, helvedesild og forkølelsessår. Det virker ved at hæmme spredningen af ​​viruset og reducere sværhedsgraden og varigheden af ​​symptomerne.
  kr 48.81
 • Harvoni er en medicin, der bruges til behandling af hepatitis C-virusinfektion. Det er en kombination af ledipasvir og sofosbuvir, der virker ved at hæmme virusets reproduktion og spredning i kroppen. Det tages som en pille én gang om dagen i en periode på 8-24 uger, afhængigt af patientens tilstand og lægens anbefaling.
  kr 143.28
 • Hepcinat-Lp er en medicin, der anvendes til behandling af hepatitis C-infektion. Det indeholder en kombination af sofosbuvir og ledipasvir, som virker ved at hæmme virusets evne til at formere sig og sprede sig i kroppen. Det er en oral medicin, der tages en gang dagligt i en bestemt periode, afhængigt af patientens sygdomshistorie og sundhedstilstand.
  kr 325.26
 • Isentress er en medicin, der anvendes til behandling af HIV-infektioner. Det aktive stof i Isentress er raltegravir, som virker ved at hæmme et enzym kaldet integrase, der er nødvendigt for, at HIV-virus kan replikere sig i kroppen. Isentress tages som tabletter og er en del af en kombinationsbehandling, der også kan omfatte andre antiretrovirale lægemidler.
  kr 108.31
 • Kaletra er en medicin, der indeholder lopinavir og ritonavir. Den bruges til behandling af HIV-infektion ved at hæmme virkningen af proteaser, som er nødvendige for virusets reproduktion.
  kr 58.76
 • Melatonin er et hormon, som naturligt produceres i kroppen og hjælper med at regulere døgnrytmen. Det kan også tages som et supplement for at hjælpe med at regulere søvncyklusser og forbedre søvnkvaliteten.
  kr 6.02
 • Natdac er en medicin, der indeholder stoffet daclatasvir. Det bruges til behandling af hepatitis C-virusinfektioner hos voksne. Natdac virker ved at hæmme virusets evne til at formere sig i kroppen. Det tages som en tablet en gang om dagen og skal tages i kombination med andre lægemidler mod hepatitis C.
  kr 104.60
 • Retrovir er en antiviral medicin, der anvendes til behandling af HIV-infektion. Det virker ved at hæmme reproduktionen af virusset og forhindre det i at inficere nye celler. Retrovir kan også bruges til at forebygge overførsel af HIV fra en gravid kvinde til hendes barn under fødslen.
  kr 75.81
 • Tenofovir-Disoproxil-Fumarat er en medicin, der anvendes til behandling af HIV-infektioner. Det virker ved at hæmme virusets evne til at formere sig i kroppen.
  kr 57.96
 • Tenofovir-Emtricitabin er en kombinationsmedicin, der anvendes til behandling af HIV-infektion. Den virker ved at hæmme virusets evne til at formere sig i kroppen.
  kr 36.10
 • Tivicay er en medicin til behandling af HIV-infektion. Det aktive stof i Tivicay kaldes dolutegravir og virker ved at hæmme enzymer, som HIV bruger til at formere sig. Tivicay tages som en oral tablet en gang om dagen og kan tages med eller uden mad. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger nøje, når man tager Tivicay.
  kr 43.47
 • Triumeq er en kombinationsmedicin, der anvendes til behandling af HIV-infektion. Den indeholder tre aktive stoffer: dolutegravir, abacavir og lamivudin. Det virker ved at hæmme HIV-virussen og forhindre dens spredning i kroppen. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger om dosering og behandlingsvarighed nøje for at opnå den bedst mulige effekt.
  kr 91.61
 • Videx-Ec er en medicin, der bruges til behandling af HIV-infektion. Det aktive stof i medicinen er didanosin, som hæmmer virusets evne til at formere sig. Videx-Ec er en forlænget frigivelsesformulering, der giver en længerevarende virkning og skal tages én gang dagligt. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger nøje, da medicinen kan have alvorlige bivirkninger, herunder problemer med bugspytkirtlen og nervesystemet.
  kr 30.70
 • Viramune er en medicin, der bruges til behandling af HIV-infektion. Det virker ved at hæmme reproduktionen af viruset og dermed reducere mængden af virus i kroppen. Det skal tages i kombination med andre antiretrovirale lægemidler for at opnå den bedste effekt.
  kr 15.35
 • Viropil er en kombinationsmedicin, der bruges til behandling af HIV-infektion. Den indeholder tre aktive stoffer - dolutegravir, lamivudin og tenofovirdisoproxilfumarat - som virker ved at hæmme reproduktionen af HIV-virusset i kroppen. Viropil tages som en daglig tablet og er en effektiv behandling for HIV-infektion, når den tages som ordineret af en læge.
  kr 187.89
 • Ziagen er en medicin, der bruges til behandling af HIV-infektion. Det aktive stof i Ziagen kaldes abacavir og virker ved at hæmme virusets evne til at formere sig. Ziagen tages som en tablet, der skal tages en gang om dagen og kan tages med eller uden mad. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger nøje, når man tager Ziagen, da der kan være alvorlige bivirkninger, hvis medicinen ikke tages korrekt.
  kr 117.52

Hvorfor skal man vælge generiske lægemidler?

En af de vigtigste fordele ved generiske produkter er deres overkommelige pris i forhold til originalen. Producenter af disse produkter i Danmark behøver ikke at investere store summer penge i forskning og udvikling. I stedet bruger de en bevist formel til at producere medicinen. Derudover er udstyret, der bruges til at fremstille generiske produkter, ofte lige så godt som udstyret, der bruges af den oprindelige udvikler. Som et resultat kan forbrugerne forvente en høj kvalitet medicin, der er næsten umulig at skelne fra den originale medicin.

"Jeg er meget tilfreds med SundhedsApoteket. Jeg har bestilt min medicin derfra i flere måneder nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Leveringen er hurtig, og priserne er konkurrencedygtige. Jeg bor i Aarhus, og jeg vil helt sikkert fortsætte med at bestille min medicin fra SundhedsApoteket."

Mette, Aarhus

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et par år nu, og jeg er meget glad for deres service. Jeg bor i Odense, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra allergimedicin til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anders, Odense

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i nogle måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i København, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra astmamedicin til antibiotika, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Maria, København

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et år nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Jeg bor i Aalborg, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra blodtryksmedicin til antidepressiva, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Lars, Aalborg

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i flere måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i Esbjerg, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra øjendråber til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anne, Esbjerg
Ved at besøge vores website accepterer du automatisk opbevaring og behandling af dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores Fortrolighedspolitik.