• Clomid er en medicin, der anvendes til behandling af infertilitet hos kvinder ved at stimulere ægløsning. Det aktive stof i Clomid er clomifen citrat, som virker ved at blokere østrogenreceptorer i hjernen, hvilket øger produktionen af follikelstimulerende hormon (FSH) og luteiniserende hormon (LH), der er nødvendige for at fremme ægløsning. Clomid tages som en pille og kan have bivirkninger som kvalme, hovedpine og humørsvingninger. Det er vigtigt at konsultere en læge, før man tager Clomid.
  kr 6.82
 • Androxal er en medicin, der bruges til at behandle mænd med lavt testosteronniveau. Det virker ved at stimulere produktionen af testosteron i testiklerne. Androxal tages som en tablet og skal tages dagligt i en periode på op til 6 måneder. Det kan have bivirkninger, herunder hovedpine, kvalme og humørændringer. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger nøje, når man tager Androxal.
  kr 12.03
 • Propecia er en medicin, der anvendes til behandling af hårtab hos mænd. Det aktive stof i Propecia er finasterid, som virker ved at blokere produktionen af det mandlige hormon dihydrotestosteron (DHT), der er ansvarlig for hårtab. Propecia kan kun fås på recept fra en læge.
  kr 6.63
 • Priligy er en medicin, der anvendes til behandling af for tidlig sædafgang hos mænd. Det virker ved at øge mængden af serotonin i hjernen, hvilket forlænger tiden inden ejakulation. Priligy tages som en tablet, og virkningen begynder normalt inden for en time efter indtagelse. Det er kun tilgængeligt på recept og bør kun tages efter konsultation med en læge.
  kr 15.72
 • Avodart er en medicin, der indeholder det aktive stof dutasterid. Det bruges til behandling af forstørret prostata (benign prostatahyperplasi) og kan hjælpe med at reducere symptomer som hyppig vandladning og svækket urinstrøm. Avodart virker ved at hæmme produktionen af det mandlige hormon dihydrotestosteron, som kan bidrage til prostataforstørrelse.
  kr 10.83
 • Casodex er en medicin, der anvendes til behandling af prostatakræft. Det virker ved at blokere virkningen af mandligt kønshormon (testosteron), som kan stimulere væksten af ​​prostatakræftceller. Casodex tages som en pille og kan bruges alene eller i kombination med andre behandlinger. Det kan også anvendes til at forhindre tilbagefald af prostatakræft efter kirurgi eller strålebehandling.
  kr 60.77
 • Emla er en receptpligtig medicin, der indeholder de aktive ingredienser lidocain og prilocain. Det anvendes til at bedøve huden før mindre kirurgiske indgreb, som f.eks. nåleindføring eller fjernelse af hudlæsioner. Emla påføres som en creme på huden og virker ved at blokere smertesignalerne fra nerverne i huden.
  kr 326.00
 • Eulexin er en medicin, der indeholder det aktive stof flutamid. Det bruges til behandling af prostatakræft, da det hæmmer virkningen af mandligt kønshormon (testosteron). Det tages som tabletter og skal tages efter anvisning fra en læge. Bivirkninger kan omfatte kvalme, opkastning, diarré og træthed.
  kr 21.06
 • Flomax er en medicin, der anvendes til behandling af urinvejsproblemer hos mænd med forstørret prostata. Det virker ved at afslappe musklerne i prostata og blærehalsen, hvilket gør det lettere at urinere.
  kr 10.99
 • Hytrin er en medicin, der bruges til behandling af forhøjet blodtryk og forstørret prostata. Det virker ved at slappe af i blodkarrene og musklerne i prostata og urinvejene, hvilket øger urinstrømmen og nedsætter blodtrykket.
  kr 16.27
 • Jalyn er en medicin, som anvendes til behandling af forstørret prostata og symptomer som hyppig vandladning, svag urinstrøm og problemer med at tømme blæren fuldstændigt. Det består af en kombination af dutasterid og tamsulosin, som virker ved at reducere størrelsen på prostata og afslappe musklerne i prostata og blærehalsen for at lette urinflowet. Jalyn er kun tilgængelig på recept fra en læge.
  kr 28.98
 • Melatonin er et hormon, som naturligt produceres i kroppen og hjælper med at regulere døgnrytmen. Det kan også tages som et supplement for at hjælpe med at regulere søvncyklusser og forbedre søvnkvaliteten.
  kr 6.02
 • Minipress er en medicin, der bruges til behandling af forhøjet blodtryk og symptomer på godartet prostatahyperplasi. Det virker ved at slappe af i blodkarrene og musklerne i prostata og urinrøret, hvilket gør det lettere at urinere og reducerer blodtrykket. Minipress tilhører en gruppe af lægemidler kaldet alfa-blokkere.
  kr 13.14
 • Morr-F er en medicin, der anvendes til behandling af hårtab og skaldethed hos mænd. Den indeholder en kombination af minoxidil og finasterid, som virker ved at stimulere hårvækst og reducere produktionen af DHT (dihydrotestosteron), som er en af de vigtigste årsager til hårtab hos mænd. Det er vigtigt at følge instruktionerne fra lægen eller apoteket nøje, når man tager Morr-F, da det kan have bivirkninger og kræver regelmæssig overvågning af lægen.
  kr 879.75
 • Premarin er et receptpligtigt lægemiddel, der indeholder østrogenhormoner udvundet fra urin fra drægtige hopper. Det anvendes til behandling af symptomer på overgangsalderen, såsom hedeture, vaginal tørhed og knogletab. Det kan også anvendes til at forebygge osteoporose hos kvinder efter overgangsalderen.
  kr 27.57
 • Proscar er en medicin, der indeholder stoffet finasterid. Det bruges til behandling af forstørret prostata hos mænd. Finasterid virker ved at hæmme produktionen af det mandlige hormon dihydrotestosteron, som kan føre til prostataforstørrelse. Proscar kan reducere størrelsen på prostata og mindske symptomer som hyppig vandladning og svag urinstrøm.
  kr 10.87
 • Revatio er en medicin, der indeholder det aktive stof sildenafil. Det bruges til behandling af pulmonal arteriel hypertension (PAH), en tilstand, hvor blodtrykket i lungearterierne er forhøjet. Revatio virker ved at slappe af i blodkarrene i lungerne, hvilket reducerer blodtrykket og forbedrer blodgennemstrømningen. Det kan også anvendes til behandling af erektil dysfunktion.
  kr 21.74
 • Rogaine er en medicin til behandling af hårtab, der indeholder minoxidil som aktiv ingrediens. Det påføres direkte på hovedbunden og kan bidrage til at stimulere hårvækst og reducere hårtab.
  kr 309.43
 • Uroxatral er en medicin, der anvendes til behandling af symptomer på forstørret prostata hos mænd. Det virker ved at afslappe musklerne i prostata og urinvejene, hvilket gør det lettere at tisse.
  kr 23.47
 • Vpxl er en naturlig urtebaseret medicin, der bruges til at forbedre mandlige seksuelle funktioner og øge penisstørrelsen. Det indeholder en blanding af urteingredienser, der er kendt for deres evne til at øge blodgennemstrømningen til penis og forbedre seksuel ydeevne. Det anbefales normalt til mænd med erektil dysfunktion eller andre seksuelle problemer.
  kr 17.19

Hvorfor skal man vælge generiske lægemidler?

En af de vigtigste fordele ved generiske produkter er deres overkommelige pris i forhold til originalen. Producenter af disse produkter i Danmark behøver ikke at investere store summer penge i forskning og udvikling. I stedet bruger de en bevist formel til at producere medicinen. Derudover er udstyret, der bruges til at fremstille generiske produkter, ofte lige så godt som udstyret, der bruges af den oprindelige udvikler. Som et resultat kan forbrugerne forvente en høj kvalitet medicin, der er næsten umulig at skelne fra den originale medicin.

"Jeg er meget tilfreds med SundhedsApoteket. Jeg har bestilt min medicin derfra i flere måneder nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Leveringen er hurtig, og priserne er konkurrencedygtige. Jeg bor i Aarhus, og jeg vil helt sikkert fortsætte med at bestille min medicin fra SundhedsApoteket."

Mette, Aarhus

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et par år nu, og jeg er meget glad for deres service. Jeg bor i Odense, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra allergimedicin til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anders, Odense

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i nogle måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i København, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra astmamedicin til antibiotika, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Maria, København

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et år nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Jeg bor i Aalborg, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra blodtryksmedicin til antidepressiva, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Lars, Aalborg

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i flere måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i Esbjerg, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra øjendråber til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anne, Esbjerg
Ved at besøge vores website accepterer du automatisk opbevaring og behandling af dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores Fortrolighedspolitik.