Vores Politik

Her er vores politikker:

Fortrolighedspolitik

Vi forstår, at privatlivets fred for al information, du giver, er af primær betydning. Derfor gør vi alt for at bruge det omhyggeligt og fornuftigt. Denne information deles aldrig med andre virksomheder eller tredjepartsudbydere.

Sikkerhedspolitik

Alle transaktioner på vores kasseside er 100% sikre. Vi beskytter sikkerheden for dine oplysninger ved hjælp af 128 bit Secure Sockets Layer (SSL) – software, der krypterer al information, du indtaster.

Kun de sidste 4 cifre på dit kreditkort afspejles i vores database, så selv vores supportoperatører har ikke adgang til kreditkortoplysninger.

Forsendelsespolitik

Vi tilbyder en verdensomspændende service og kan sendes til ethvert land, du angiver. Bestillingerne er pakket i separate konvolutter uden at nævne indhold. Ordrerne sendes direkte fra den indiske producent. Hvis det sendes med International Uregistreret Mail, tager leveringen ca. 2-3 uger.

Returpolitik

På grund af den specifikke karakter af produkter, vi tilbyder, accepterer vi ikke returnering. Ingen kan garantere, at lagerbetingelserne er opfyldt under ordretransporten, så vi kan ikke acceptere dem, selvom pakken forbliver uåbnet.

Afbestillingspolitik

Afbestilling af ordre er ikke tilgængelig. Af denne grund beder vi dig om at være særlig opmærksom, når du udfylder oplysningerne på kassen.

Ved at besøge vores website accepterer du automatisk opbevaring og behandling af dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores Fortrolighedspolitik.