• Acular er en medicin, der indeholder det aktive stof ketorolac trometamol. Det anvendes til behandling af smerte og inflammation i øjnene efter kirurgi eller skade. Acular virker ved at hæmme produktionen af prostaglandiner, som er ansvarlige for smerte og inflammation. Det er tilgængeligt som øjendråber.
  kr 217.34
 • Alphagan er en medicin til behandling af forhøjet tryk i øjet, også kendt som glaukom eller grøn stær. Det aktive stof i Alphagan er brimonidin, som virker ved at reducere mængden af væske i øjet og derved mindske trykket. Alphagan fås som øjendråber og skal anvendes efter anvisning fra en læge eller øjenlæge.
  kr 530.46
 • Ansaid er en ikke-steroide antiinflammatorisk medicin (NSAID), der bruges til at lindre smerter og betændelse, især i forbindelse med gigt og andre inflammatoriske tilstande. Det aktive stof i Ansaid er flurbiprofen.
  kr 198.90
 • Azopt er en medicin, der anvendes til behandling af forhøjet intraokulært tryk (øget tryk inde i øjet), som kan føre til glaukom (grøn stær). Det aktive stof i Azopt er brinzolamid, som hæmmer produktionen af væske i øjet og dermed reducerer trykket. Azopt fås som øjendråber.
  kr 707.30
 • Besivance er et antibiotikum, der bruges til at behandle infektioner i øjnene forårsaget af visse typer bakterier. Det aktive stof i Besivance er besifloxacin.
  kr 424.38
 • Betoptic er en medicin, der indeholder stoffet betaxolol. Det bruges til behandling af forhøjet tryk i øjet og glaukom. Betaxolol virker ved at reducere mængden af væske, der produceres i øjet, og dermed mindske trykket. Det er tilgængeligt som øjendråber og skal anvendes efter anvisning fra en læge.
  kr 265.23
 • Bimatoprost er en medicin, der bruges til at behandle forhøjet intraokulært tryk (tryk inde i øjet) og glaukom (grøn stær). Det virker ved at øge dræning af væske fra øjet og reducere trykket. Det kan også bruges til at øge væksten af øjenvipper.
  kr 707.30
 • Ciloxan er en antibiotisk øjendråbe, der anvendes til behandling af bakterielle infektioner i øjet.
  kr 136.28
 • Combigan er en medicin, der bruges til at behandle forhøjet intraokulært tryk hos patienter med åbenvinklet glaukom eller okulær hypertension. Det indeholder to aktive ingredienser, brimonidin og timolol, som virker ved at reducere produktionen af ​​øjenvæske og øge dræningen af ​​væsken. Combigan administreres som øjendråber og kan forårsage bivirkninger som tørhed i øjnene, hovedpine og svimmelhed.
  kr 460.48
 • Cosopt er en medicin, der anvendes til behandling af forhøjet intraokulært tryk (IOP) i øjet hos patienter med åbenvinklet glaukom eller okulær hypertension. Det er en kombination af to aktive ingredienser, dorzolamid og timolol, der arbejder sammen for at reducere IOP ved at mindske produktionen af øjenhvid væske og øge dræningen af væsken fra øjet. Cosopt fås som en øjendråbe og skal bruges som anvist af en læge.
  kr 530.46
 • Cyclogyl er en medicin, der indeholder det aktive stof cyclopentolat. Det bruges til at udvide pupillen og lindre smerter og betændelse i øjet. Det anvendes typisk før øjenundersøgelser eller kirurgi.
  kr 198.91
 • Flarex er en medicin, der indeholder det aktive stof fluorometholon. Det er en type steroid, der bruges til at behandle betændelse og hævelse i øjet. Det kan anvendes til behandling af forskellige øjenlidelser, herunder allergisk konjunktivitis og iritis. Flarex kan kun fås på recept fra en læge.
  kr 260.80
 • Lotemax er en medicin, der indeholder den aktive ingrediens loteprednol etabonat. Det er et steroid, der anvendes til behandling af betændelse og hævelse i øjnene. Det kan bruges til behandling af en række øjenlidelser, herunder konjunktivitis, keratitis og uveitis. Lotemax kan kun købes på recept fra en læge.
  kr 198.91
 • Melatonin er et hormon, som naturligt produceres i kroppen og hjælper med at regulere døgnrytmen. Det kan også tages som et supplement for at hjælpe med at regulere søvncyklusser og forbedre søvnkvaliteten.
  kr 6.02
 • Mydriacyl er en medicin, der bruges til at udvide pupillerne under øjenundersøgelser og kirurgiske procedurer.
  kr 282.90
 • Ocuflox er en medicin, der indeholder ofloxacin og bruges til behandling af øjeninfektioner forårsaget af visse bakterier.
  kr 136.28
 • Restasis er en medicin, der bruges til behandling af tørre øjne. Den indeholder cyclosporin A, som hjælper med at øge mængden af tårevæske i øjnene og forbedre symptomerne på tørre øjne.
  kr 446.48
 • Restasis® - ophthalmic emulsion containing 0.05% of cyclosporine, made by Allergan, which is indicated to increase tear production in patients whose tear production is presumed to be suppressed due to ocular inflammation associated with keratoconjunctivitis sicca. Increased tear production was not seen in patients currently taking topical anti-inflammatory drugs or using punctal plugs.
  kr 71.72
 • Timoptic er en medicin, der anvendes til behandling af forhøjet øjentryk og glaukom. Den aktive ingrediens i Timoptic er timolol, som tilhører en gruppe lægemidler kaldet beta-blokkere. Timoptic sænker øjentrykket ved at reducere produktionen af væske i øjet. Det er tilgængeligt som øjendråber og skal anvendes som anvist af en læge.
  kr 147.33
 • Tobradex er en medicin, der indeholder to aktive ingredienser, tobramycin og dexamethason. Det bruges til at behandle infektioner og betændelse i øjnene, herunder konjunktivitis, blepharitis og keratitis. Tobramycin er en antibiotikum, der dræber bakterier, mens dexamethason er en steroid, der reducerer betændelse og hævelse. Tobradex fås som øjendråber eller salve og bør kun bruges efter anvisning fra en læge.
  kr 132.59
 • Tobrex er en antibiotisk øjendråbe, der bruges til at behandle infektioner i øjet forårsaget af bakterier.
  kr 216.59
 • Travatan er en medicin, der bruges til at sænke trykket i øjet hos patienter med forhøjet intraokulært tryk eller åbenvinkelglaukom. Det aktive stof i Travatan er travoprost, som virker ved at øge udstrømningen af væske fra øjet. Det administreres som øjendråber og kan forårsage bivirkninger som rødme, kløe og irritation i øjet. Travatan bør kun anvendes under lægeligt tilsyn og i overensstemmelse med lægens anvisninger.
  kr 910.69
 • Trusopt er en medicin, der anvendes til at sænke øjentrykket hos patienter med glaukom eller forhøjet øjentryk. Det virker ved at hæmme produktionen af væske i øjet og kan administreres som øjendråber.
  kr 471.50
 • Xalacom er en kombinationsmedicin, der bruges til at sænke øjentrykket hos patienter med åbenvinkelglaukom eller intraokulær hypertension. Den indeholder to aktive stoffer, latanoprost og timolol, som arbejder sammen for at reducere produktionen af øjenvæske og øge dræningen af væsken fra øjet. Xalacom administreres som øjendråber og kan hjælpe med at forhindre synstab og bevare synet hos patienter med disse øjenlidelse.
  kr 574.69
 • Xalacom® - anti-glaucoma combined drug with miotic effect. Each ml of Xalacom® contains Latanoprost 50mcg and Timolol Maleate LP equivalent to timolol 5mg. These substances contribute to the effective reduction of increased intra-ocular pressure, due to two different mechanisms of action, which contributes to a better clinical effect in comparison with monotherapy.
  kr 813.42
 • Xalatan er en medicin, der anvendes til behandling af forhøjet tryk i øjet og glaukom. Det virker ved at øge udstrømningen af væske fra øjet, hvilket mindsker trykket. Xalatan administreres som øjendråber og skal anvendes én gang dagligt i det berørte øje. Det aktive stof i Xalatan er latanoprost.
  kr 508.36
 • Zovirax-Ophtalmic er en medicin, der bruges til behandling af øjeninfektioner forårsaget af herpes simplex virus. Det virker ved at hæmme væksten af virussen og mindske symptomerne som rødme, kløe og smerte i øjet.
  kr 198.90

Hvorfor skal man vælge generiske lægemidler?

En af de vigtigste fordele ved generiske produkter er deres overkommelige pris i forhold til originalen. Producenter af disse produkter i Danmark behøver ikke at investere store summer penge i forskning og udvikling. I stedet bruger de en bevist formel til at producere medicinen. Derudover er udstyret, der bruges til at fremstille generiske produkter, ofte lige så godt som udstyret, der bruges af den oprindelige udvikler. Som et resultat kan forbrugerne forvente en høj kvalitet medicin, der er næsten umulig at skelne fra den originale medicin.

"Jeg er meget tilfreds med SundhedsApoteket. Jeg har bestilt min medicin derfra i flere måneder nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Leveringen er hurtig, og priserne er konkurrencedygtige. Jeg bor i Aarhus, og jeg vil helt sikkert fortsætte med at bestille min medicin fra SundhedsApoteket."

Mette, Aarhus

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et par år nu, og jeg er meget glad for deres service. Jeg bor i Odense, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra allergimedicin til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anders, Odense

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i nogle måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i København, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra astmamedicin til antibiotika, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Maria, København

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et år nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Jeg bor i Aalborg, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra blodtryksmedicin til antidepressiva, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Lars, Aalborg

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i flere måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i Esbjerg, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra øjendråber til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anne, Esbjerg
Ved at besøge vores website accepterer du automatisk opbevaring og behandling af dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores Fortrolighedspolitik.