• Synthroid er et syntetisk hormonlægemiddel, der anvendes til behandling af hypothyroidisme eller lavt stofskifte. Det aktive stof i Synthroid er levothyroxin, som erstatter den naturlige thyroxinproduktion i skjoldbruskkirtlen og hjælper med at regulere kroppens stofskifte.
  kr 2.60
 • Abiraterone er en medicin, der anvendes til behandling af prostatakræft. Det virker ved at hæmme produktionen af testosteron, som er et hormon, der kan fremme væksten af ​​prostatakræftceller. Abiraterone tages som en pille og kan bruges alene eller i kombination med andre behandlinger.
  kr 130.05
 • Afinitor er en medicin, der indeholder stoffet everolimus. Det bruges til behandling af visse former for kræft, herunder brystkræft, nyrekræft og neuroendokrin tumor. Afinitor virker ved at hæmme væksten af kræftceller og kan også bruges til at forhindre afstødning af organer efter transplantation.
  kr 287.36
 • Alkeran er et kemoterapeutisk lægemiddel, der anvendes til behandling af forskellige former for kræft, herunder multipelt myelom, ovariecancer og lymfom. Det aktive stof i Alkeran er melphalan, som virker ved at hæmme væksten af kræftceller. Lægemidlet administreres typisk som en oral tablet eller en injektion.
  kr 162.47
 • Arimidex er en medicin, der anvendes til behandling af hormonreceptor-positiv brystkræft hos kvinder efter overgangsalderen. Det virker ved at hæmme produktionen af østrogen i kroppen.
  kr 39.86
 • Aromasin er en medicin, der indeholder den aktive ingrediens exemestan. Det bruges til behandling af brystkræft hos kvinder efter overgangsalderen. Aromasin virker ved at hæmme produktionen af østrogen i kroppen, hvilket kan bremse væksten af kræftceller.
  kr 48.81
 • Casodex er en medicin, der anvendes til behandling af prostatakræft. Det virker ved at blokere virkningen af mandligt kønshormon (testosteron), som kan stimulere væksten af ​​prostatakræftceller. Casodex tages som en pille og kan bruges alene eller i kombination med andre behandlinger. Det kan også anvendes til at forhindre tilbagefald af prostatakræft efter kirurgi eller strålebehandling.
  kr 60.77
 • Cytomel er en medicin, der indeholder det aktive stof liothyronin, som er en syntetisk version af skjoldbruskkirtelhormon. Det bruges til behandling af hypothyroidisme og til at øge stofskiftet hos personer med visse former for skjoldbruskkirtelproblemer.
  kr 13.04
 • Droxia er en medicin, der indeholder det aktive stof hydroxycarbamid. Den bruges til behandling af visse former for kræft, herunder leukæmi og knoglemarvssygdomme. Droxia kan også anvendes til behandling af visse blodsygdomme, herunder sicklecelleanæmi. Det virker ved at hæmme væksten af ​​kræftceller og øge produktionen af ​​røde blodlegemer.
  kr 18.60
 • Eulexin er en medicin, der indeholder det aktive stof flutamid. Det bruges til behandling af prostatakræft, da det hæmmer virkningen af mandligt kønshormon (testosteron). Det tages som tabletter og skal tages efter anvisning fra en læge. Bivirkninger kan omfatte kvalme, opkastning, diarré og træthed.
  kr 21.06
 • Evista er en medicin, der indeholder det aktive stof raloxifen. Det bruges til behandling af osteoporose hos postmenopausale kvinder og til at reducere risikoen for brystkræft hos kvinder med høj risiko for sygdommen. Raloxifen virker ved at øge knoglemassen og reducere risikoen for knoglebrud. Det fungerer også som en østrogenreceptoragonist og antagonist, hvilket betyder, at det kan reducere risikoen for brystkræft ved at blokere østrogenreceptorer i brystvæv.
  kr 13.26
 • Femara er en medicin, der indeholder den aktive ingrediens letrozol. Det anvendes til behandling af brystkræft hos kvinder efter overgangsalderen. Femara virker ved at hæmme produktionen af østrogen, som kan stimulere væksten af visse typer af brystkræft.
  kr 10.56
 • Gleevec er et lægemiddel, der anvendes til behandling af visse typer af kræft, herunder kronisk myeloid leukæmi og gastrointestinal stromal tumor. Det virker ved at hæmme aktiviteten af specifikke proteiner, der er afgørende for kræftcellernes vækst og overlevelse.
  kr 65.21
 • Ibrutinib er en medicin, der bruges til behandling af visse typer af kræft i blodet og knoglemarven, herunder kronisk lymfatisk leukæmi (CLL), mantelcellelymfom (MCL) og Waldenströms makroglobulinæmi (WM). Det virker ved at hæmme et enzym kaldet Bruton-tyrosinkinase (BTK), som er involveret i overlevelsen og væksten af kræftceller.
  kr 117.52
 • Kisqali er en medicin, der anvendes til behandling af hormonreceptor-positiv, HER2-negativ brystkræft. Det aktive stof i Kisqali er ribociclib, der virker ved at hæmme enzymer, der er involveret i cellevækst og deling. Kisqali tages som tabletter en gang dagligt i kombination med andre lægemidler mod brystkræft.
  kr 928.41
 • Lenalidomid er en medicin, der anvendes til behandling af visse typer af kræft, herunder multipelt myelom og myelodysplastisk syndrom. Det virker ved at hæmme vækst og spredning af kræftceller i kroppen. Lenalidomid kan også bruges til at behandle andre sygdomme, såsom anæmi og visse autoimmune lidelser. Det skal tages under opsyn af en læge og kan have bivirkninger, herunder træthed, kvalme og nedsat immunforsvar.
  kr 52.56
 • Leukeran er en medicin, der indeholder stoffet chlorambucil. Det bruges til behandling af visse typer kræft, herunder leukæmi og lymfom. Chlorambucil virker ved at hæmme væksten af kræftceller i kroppen.
  kr 52.07
 • Melatonin er et hormon, som naturligt produceres i kroppen og hjælper med at regulere døgnrytmen. Det kan også tages som et supplement for at hjælpe med at regulere søvncyklusser og forbedre søvnkvaliteten.
  kr 6.02
 • Neomercazole er en medicin, der bruges til behandling af hyperthyroidisme. Det virker ved at hæmme produktionen af skjoldbruskkirtelhormoner.
  kr 16.27
 • Nexavar er en medicin, der anvendes til behandling af visse typer af kræft, herunder leverkræft og nyrekræft. Det virker ved at hæmme væksten af kræftceller og blokere blodkar, der leverer tumorer med næringsstoffer.
  kr 104.26
 • Nolvadex er en medicin, der anvendes til behandling af brystkræft hos kvinder. Det virker ved at blokere østrogenreceptorerne i kroppen, hvilket reducerer væksten af kræftceller. Det kan også anvendes til at forebygge brystkræft hos kvinder med høj risiko.
  kr 6.02
 • Pomalyst er en medicin, der anvendes til behandling af visse typer af knoglemarvskræft, herunder multipelt myelom, som ikke har reageret på andre behandlinger. Det aktive stof i Pomalyst er pomalidomid, som virker ved at hæmme væksten af kræftceller og styrke immunsystemet.
  kr 130.87
 • Premarin er et receptpligtigt lægemiddel, der indeholder østrogenhormoner udvundet fra urin fra drægtige hopper. Det anvendes til behandling af symptomer på overgangsalderen, såsom hedeture, vaginal tørhed og knogletab. Det kan også anvendes til at forebygge osteoporose hos kvinder efter overgangsalderen.
  kr 27.57
 • Rheumatrex er en medicin, der indeholder methotrexat som aktiv ingrediens. Det bruges primært til behandling af visse kræftformer, reumatoid arthritis og psoriasis. Det virker ved at hæmme væksten af visse celler i kroppen, herunder kræftceller og celler i immunsystemet. Det kan tages som tabletter eller injektioner. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger om dosering og overvåge bivirkninger nøje.
  kr 9.95
 • Sprycel er en medicin, der anvendes til behandling af visse typer af leukæmi og andre blodsygdomme. Det virker ved at hæmme væksten af ​​kræftceller i kroppen.
  kr 42.55
 • Tarceva er en medicin, der anvendes til behandling af visse former for lungekræft og bugspytkirtelkræft. Den aktive ingrediens i Tarceva er erlotinib, som hæmmer væksten af kræftceller ved at blokere et bestemt protein i kroppen. Tarceva tages som tabletter og skal tages på en regelmæssig basis efter anvisning fra en læge.
  kr 433.25
 • Tasigna er en medicin, der anvendes til behandling af kronisk myeloid leukæmi (CML). Det virker ved at hæmme en bestemt type protein, der er involveret i væksten af ​​CML-celler. Tasigna tages som en kapsel, der sluges oralt en gang om dagen. Det er vigtigt at følge doseringsinstruktionerne nøje og informere lægen om eventuelle bivirkninger.
  kr 278.68
 • Xeloda er en oral kemoterapi medicin, der anvendes til behandling af visse typer kræft, herunder brystkræft, tyktarmskræft og mavekræft. Det aktive stof i Xeloda er capecitabin, som omdannes til 5-fluorouracil (5-FU) i kroppen. 5-FU er en kemoterapi medicin, der hæmmer væksten af kræftceller. Xeloda tages som tabletter og kan tages hjemme.
  kr 256.41
 • Xtandi er en medicin, der anvendes til behandling af prostatakræft, der har spredt sig til andre dele af kroppen. Det virker ved at hæmme virkningen af mandligt kønshormon, som kan stimulere væksten af kræftceller.
  kr 603.93

Hvorfor skal man vælge generiske lægemidler?

En af de vigtigste fordele ved generiske produkter er deres overkommelige pris i forhold til originalen. Producenter af disse produkter i Danmark behøver ikke at investere store summer penge i forskning og udvikling. I stedet bruger de en bevist formel til at producere medicinen. Derudover er udstyret, der bruges til at fremstille generiske produkter, ofte lige så godt som udstyret, der bruges af den oprindelige udvikler. Som et resultat kan forbrugerne forvente en høj kvalitet medicin, der er næsten umulig at skelne fra den originale medicin.

"Jeg er meget tilfreds med SundhedsApoteket. Jeg har bestilt min medicin derfra i flere måneder nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Leveringen er hurtig, og priserne er konkurrencedygtige. Jeg bor i Aarhus, og jeg vil helt sikkert fortsætte med at bestille min medicin fra SundhedsApoteket."

Mette, Aarhus

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et par år nu, og jeg er meget glad for deres service. Jeg bor i Odense, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra allergimedicin til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anders, Odense

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i nogle måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i København, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra astmamedicin til antibiotika, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Maria, København

"Jeg har brugt SundhedsApoteket i et år nu, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Jeg bor i Aalborg, og det er meget bekvemt at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra blodtryksmedicin til antidepressiva, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Lars, Aalborg

"Jeg har været en kunde hos SundhedsApoteket i flere måneder nu, og jeg er meget tilfreds med deres service. Jeg bor i Esbjerg, og det er meget praktisk at kunne bestille min medicin online og få den leveret til min dør. Jeg har bestilt alt fra øjendråber til smertestillende medicin, og jeg har altid modtaget mine ordrer i god tid."

Anne, Esbjerg
Ved at besøge vores website accepterer du automatisk opbevaring og behandling af dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores Fortrolighedspolitik.